tromaktiko: Δεν έχω να δώσω....

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δεν έχω να δώσω....



Νέα μέτρα, μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, νέο μνημόνιο, νέο δάνειο. Αυτά θέλει η κυβέρνηση να πετύχει για να εξυπηρετήσει τους δανειστές της. Το αποτέλεσμα γνωστό με 1000% σιγουριά, ΑΠΟΤΥΧΙΑ, όπως και με το 1ο μνημόνιο. Στο διάστημα αυτό ξεπούλημα περιουσίας του δημοσίου, εξαθλίωση του λαού και μετά από λίγο νέα αξιολόγηση και πάλι ΑΠΟΤΥΧΙΑ και πάλι ξεπούλημα, γης αυτή τη φορά και στα τσακίδια Ελλάδα και Έλληνες.

Αποτυχία, γιατί με σιγουριά 1000%, γιατί τα νέα μέτρα έχουν περικοπές από τον λαό, νέους φόρους, μείωση του αφορολόγητου, αύξηση του ΦΠΑ, απολύσεις, φόρο στα ακίνητα κ.α πολλά και όλα αυτά για να αυξήσουν τα έσοδα. Είναι τόσο ανεγκέφαλοι, από ποιους θα αυξήσουν τα έσοδα, από εμένα που δεν έχω πλέον να δώσω τίποτα? Δεν έχω, δεν καταλαβαίνουν, όχι δεν θέλω, ΔΕΝ ΕΧΩ. Ας μας βάλουν όλους φυλακή, ας μας δέρνουν πρωί, μεσημέρι, βράδυ. ΔΕΝ ΕΧΩ. ‘Όταν έχω 100 € πιστεύουν ότι θα τα δώσω σ’ αυτούς και δεν θα πάρω γάλα και φαγητό (λιγοστό) για την οικογένειά μου? Είναι γελασμένοι, κάνουν λογαριασμούς στο χαρτί μόνο και χωρίς τον ξενοδόχο. Έτσι θα καταλήξουμε πάλι στην γνωστή ρύση «υστέρηση εσόδων». Θέλει πολύ μυαλό να σκεφτούν, ότι για πετύχουν αύξηση εσόδων, πρέπει να έχω δουλειά για να μπορώ να πληρώνω. Αν δεν έχω δουλειά, άρα δεν έχω έσοδα, πως θα πληρώσω? Λέτε να μην ξέρουν αυτή την απλή λογική και να μην μπορούν να σκεφτούν καθόλου, να τους λείπει το λιγοστό μυαλό μιας κότας? Δεν νομίζω. Είναι περιφανέστατο, ότι εξυπηρετούν σκοπούς της περιβόητης παγκοσμιοποίησης, που θέλει συγκέντρωση χρημάτων και δύναμης σε πολύ λίγους, εξαθλιωμένους τους λαούς για να μπορούν να τους ελέγχουν στα πάντα.
Γι’ αυτό η μόνη λύση είναι πτώχευση τώρα, έτσι κι αλλιώς οι μισοί Έλληνες αυτή τη στιγμή πτωχευμένοι είμαστε και σε λίγο το 90% των Ελλήνων θα είναι πτωχευμένοι, αλλά με τους όρους του λαού, όχι τους δικούς τους. Να διώξουμε τους τροικανούς, να μην πληρώσουμε τα ψεύτικα δάνεια και τις μίζες τους και να έτσι να ακυρώσουμε τα ύπουλα σχέδιά τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!