tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί το μαγνήτη του σημερινού προγράμματος. Η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κατέκτησαν πριν από δύο και τρία χρόνια, αντίστοιχα το...
 τρόπαιο θα μονομαχήσουν σκληρά για τον τίτλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr:
Οι Ισπανοί έχουν μικρό προβάδισμα σε μια αναμέτρηση, η οποία στοιχηματικά δεν είναι εύκολη. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πρωταθλήματα των Η.Π.Α., της Αργεντινής και της Βραζιλίας.

Στο μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ» ο άσος της Μπαρτσελόνα είναι φαβορί στο 1.95 και στο 2.00, η ισοπαλία κυμαίνεται από 3.20 ως 3.50 και η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνει και στο 3.80. Προβάδισμα δίνουν οι αγορές και στο under που παίζει κατά μέσο όρο στο 1.65.

Στη Νορβηγία οι αγορές περιμένουν αποτέλεσμα από την φιλοξενούμενη Λίλεστρομ και ο άσος της Σπάρτα Σάρπσμποργκ ανέβηκε και στο 2.50. Πιέσεις δέχτηκε η τιμή της Στρόμγκοντσετ στο ματς με την Φρέντρικσταντ με την απόδοση του άσου να πέφτει στο 1.85.

Στα αργεντίνικα παιχνίδια κινήθηκε ανοδικά η τιμή της Σαν Λορέντζο που προσφέρεται και πάνω από το 2.00, ενώ ο άσος της Ολ Μπόις ανέβηκε και στο 2.20. Πιέστηκε η απόδοση της Ρασίνγκ Κλουμπ.

Πολλές κινήσεις παρατηρούνται στη Βραζιλία. Υποχωρεί στο 1.40 και στο 1.35 η τιμή της Ιντερνασιονάλ. Εντονη πτώση στον άσο της Μποταφόγκο που έπεσε και στο 1.90 σε πολλές εταιρείες. Κινήθηκε πτωτικά η απόδοση της Σάο Πάολο στο 1.45 και ανέβηκε στο 2.30 η τιμή της Αβαΐ στο ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Στο πρωτάθλημα των Η.Π.Α. δέχτηκαν πιέσεις το διπλό της Νέας Υόρκης στο 2.10, ενώ υποχώρησε και το διπλό του Λος Αντζελες στο 2.20. Σο 1.85 έπεσε η απόδοση του Σικάγο, ενώ το Κολοράντο παίζει κατά μέσο όρο στο 1.70 . Κινήθηκε ανοδικά ο άσος του Χιούστον προς  το 2.30.
kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!