tromaktiko: Ρεσιτάλ Κιθάρας

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ρεσιτάλ Κιθάρας



ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ
με τη Βιβή Γύπαρη και τον Πέτρο Καμπουράκη
Κυριακή 22 Μαϊου 8:00 μ.μ...Με έργα: J.S.Bach, J.Dowland, G.Regondi, W.Walton, J.Rodrigo, B.Britten,
Κινηματογράφος «ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ» (πρώην «ΛΟΥΪΖΑ»)
Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας, Βύρωνας τηλ: 210 76 09 340-350



Πρόσβαση:
Λεωφορεία 203, 204 (από σταθμούς μετρό Πανεπιστήμιο & Ευαγγελισμό),
212 (από σταθμό μετρό Δάφνη),
τρόλλεϋ 11 (από Σύνταγμα)
στάση παλαιό τέρμα Νέας Ελβετίας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Είναι η πρώτη εκδήλωση που γίνεται μετά απο χρόνια στο χώρο της κλασσικής μουσικής και μάλιστα απο ότι βλέπω στο πρόγραμμα, που έλαβα ηλεκτρονικά, απο δύο νέους ανθρώπους!...Χαιρετίζω την παρουσία των νέων αυτών ανθρώπων στο Βύρωνα και στην τέχνη. Το ρεσιτάλ συμπίπτει με τον αγώνα της πρωτοβουλίας κατοίκων για να κρατηθεί η ΛΟΥΙΖΑ και να ενισχυθούν οι υποδομές για τον πολιτισμό. Και απο αυτή την πλευρά το ρεσιτάλ αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία. Σας καλώ όλους και ιδιαίτερα εσάς που συμμετέχετε στον αγώνα για την ΛΟΥΙΖΑ, που σας αρέσει η κλασσική κιθάρα και κατανοείτε τη σημασία της προσπάθειάς μας, να δώσετε το παρών στην συναυλία.Να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους. Να στηρίξουμε τις εκδηλώσεις στην τέχνη, κόντρα στη εμπορευματοποίηση και κόντρα στη ψευτοκουλτούρα..
Ακόμα, με ικανοποίηση έμαθα ότι έγινε χτές με επιτυχία η πρώτη προβολή της πρωτοβουλίας για την ίδρυση ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ στο Βύρωνα. Η προβολή έγινε στη ΛΟΥΙΖΑ και το φίλμ ήταν αφιερομένο στο Θ.Βέγγο. Τα φαινόμενα αυτά μας δημιουργούν κάποια αισιοδοξία ότι κάτι επιτέλους αρχίζει και κινείτε στο Βύρωνα. Οι άνθρωποι που πήραν την πρωτοβουλία για την ίδρυση κινηματογραφικής λέσχης αξίζουν κάθε έπαινο και κάθε συμπαράσταση. Πιστεύω επίσης ότι και η πρωτοβουλία αυτή δικαιώνει τις απόψεις, τις θέσεις και τα αιτήματα της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ σχετικά με την ΛΟΥΙΖΑ και τις ανάγκες του πολιτισμού.

Η κινηματογραφική ΛΕΣΧΗ πρέπει να πετύχει. Πρέπει να υποστηριχθεί πρέπει να μαζικοποιηθεί. Οι εκδηλώσεις τέχνης πρέπει να πολλαπλασιαστούν
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!