tromaktiko: Αγανακτισμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ



Φτάνει πια! Οι Έλληνες αργούν να ξυπνήσουν αλλά είναι να μην ξεκινήσουν...
οι κυβερνώντες και τα τσιράκια τους προσπάθησαν να περάσουν τα πιο απίθανα μέτρα που ακούστηκαν σε αυτό τον δύσμοιρο τόπο. Νόμιζαν ότι θα μείνουμε καναπεδάτοι αλλά πόσο έξω πέφτουν... Τα μέτρα που τόλμησαν να "διαρρεύσουν" ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι. ΟΛΟΙ ΜΑΣ πρέπει να τους αποδείξουμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν κόμματα, διαφορές μεταξύ μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπ! ροστά στον κοινό κίνδυνο είμαστε ΕΝΑ!!! Σήμερα το πρωί άκουσα το κάλεσμα ενός πασίγνωστού 86χρονου πατριώτη Έλληνα που είπε ότι μπροστά στην πατρίδα μας δεν υπάρχει Δεξιός-αριστερός-κεντρώος ούτε άλλος χαρακτηρισμός. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Τώρα που είναι έτοιμοι να τα ξεπουλήσουν όλα στα κοράκια ανακάλυψαν πετρέλαια στην Ελλάδα, κοιτάσμτα πολύτιμων μεταλλευμάτων που για χρόνια δεν μας άφηναν να τα εκμεταλλευθούμε ξαφνικά θα τα ξεπουλήσουν σε αυτούς που θέλουν και ΣΙΓΟΥΡΑ θα πάρουν κάποιοι πάλι τις γνωστές μίζες που μέσω στον χαμό καν! είς δεν θα τους ψάξει...
ΕΛΛΗΝΕΣ μας ενώνουν πολύ περισσότερα από όσα μας έχουν χωρίσει στο παρελθόν. Τους βολέυει να μας κρατούν διαιρεμένους. ΕΛΛΗΝΕΣ Ενωμένοι για την ΕΛΛΑΔΑ, για τα παιδιά μας, είμαστε υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουμε σε μια παρέα μερικών τυχάρπαστων να υποθάλψουν το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας για αρκετές γενιές. Η μοντέρνα σκλαβιά είναι οικονομική όχι όπως στην τουρκοκρατία. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε!

Αναγνώστης

---------------------
Δυστηχως δε προλάβαινουν τα ΜΜΕ να απεργησουν
Δεν ειμαι επαναστατης του καναπε, αλλα ο κοσμος πιστευω αν δει το χαμο που γινετε μπορει να συσπιρωθει να μαζευτει ακομη περισσοτερος κοσμος, οπως στο Πολυτεχνειο με το ραδιοαφωνο. ΔΕ θα πω ξυπνηστε απλα οργανωθειτε μπορουμε νατα καταφερουμε
Αναγνώστης

----------------------

Ρε παιδιά όχι μόνο στην Πάτρα - Αθήνα και Θεσσαλονίκη να μαζευτεί ο κόσμος αλλά σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια ώρα όλοι να μαζευτούνε στις κεντρικές πλατείες όλων των πόλεων της Ελλάδας. Ας δώσουμε ένα τέλος σε όλη αυτή την παρωδία που ζούμε και ας τιμήσουμε έστω και λίγο αυτούς τους παππούδες μας που πολέμησαν, μάτωσαν, σκοτώθηκαν για μας, να έχουμε μια καλύτερη ζωή. Κι εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να τους ευχαριστούμε γεμίζοντας τις καφετέ! ριες. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Ή τώρα ή ποτέ. Πρέπει να τιμήσουμε το "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ". Θα μαζευτούμε όλοι και θα πετύχουμε μόνο και μόνο εάν μείνουμε σε αυτά τα κεντρικά σημεία των πόλεων για μέρες και νύχτες...όπως κάνανε εδώ και μέρες οι Ισπανοί...εμείς δεν είμαστε δειλοί ούτε κότες όπως μας λένε...ξεσηκωθείτεεε λοιπόν!!!

Αναγνώστης

-------------------------

Επειδή όπως διαβάζουμε οτι η σχετική σελίδα στο facebook, πέφτει, μην ξεχνάμε και τους παραδοσιακούς τρόπους διάδοσης όπως τηλέφωνο σε φίλους και γνωστούς, δια ζώσης sms (ναι παραδοσιακός τρόπος είναι).
Επιπλέον στον αριθμό των συμμετεχόντων μέσω facebook θα πρέπει να λογαριάσουμε και όσους δεν έχουμε profile.
Απομένει να κατεβούμε όλοι.
Αναγνώστης

--------------------------
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!