tromaktiko: Γράμμα στους Κύπριους πολιτικούς

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Γράμμα στους Κύπριους πολιτικούς



Οι εκλογές της περασμένης Κυριακής (22 ΜΑΙΟΥ) φαίνεται ότι δεν σας ξύπνησαν. Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες βλέπουμε ένα... απίστευτο σκηνικό να διαδραματίζεται με σκοπό την προεδρία της βουλής. Όλα τα κόμματα προσπαθούν να πάρουν την βουλή και να ωφεληθούν αυτοί που θα τους στηρίξουν για να πάρουν την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το 2013. Είδαμε να υποστηρίζετε άτομο που ούτε καν εκείνη την στιγμή δεν είχε υποβάλει υποψηφιότητα και μάλι! στα να μας κοροιδεύουν λέγοντας ότι δεν έχουμε στόχο την προεδρία της Κυπριακής δημοκρατίας. Είδαμε να προτιμούν Τούρκους αντί Έλληνες Κύπριους δεξιούς και μετά να ζητάνε ενότητα.
Ακούστε και τι είπε ένα άτομο στην τηλεόραση που δεν ξέρω τι θέση έχει. Δήλωσε ότι η αποχή είναι άτομα που έχουν πεθάνει και δεν πρόλαβαν να τους δηλώσουν σαν νεκρούς και έτσι η αποχή βγήκε στα ύψη. Αν αυτό δεν είναι παρπλάνηση τότε τι να πω. Εμείς σας δώσαμε το μήνυμα μας και εσείς κλέινετε τα μάτια. Όλοι κάνετε το παν για την προεδρία και την καρέκλα. Κατα ένα παράξενο λόγο όλοι πανηγύριζαν την περασμένη Κυριακή έστω και αν ηττήθηκαν και έχασαν ποσοστά και αυτό είναι που με έκανε εμένα προσωπικά και όχι μόνο να γελάω ειρωνικά και κοροιδευτικά. Ένα κόμμα που σέβεται τον εαυτό του δέχετε τις ήττες και ξέρει πότε πρέπει να αποχωρεί απο κυβέρνηση, απο την κοροιδοία κλπ.
Η γεννιά σας, εσάς των πολιτικώ του σήμερα των 60 και άνω γιατί πολύ λίγοι είσαστε κάτω απο αυτή την ηλικία είναι η γενιά που έφερε την Κύπρο σε αυτό που είναι σήμερα, στο ρουσφέτι, την συνεχή αυξανόμενη ανεργία, στον χουλιγκανισμό και σε άλλα πολλά.
Ότι και να γίνει με την βουλή εσείς είσαστε κατώτεροι των περιστάσεων και δυστυχώς μη ικανοί για να αντιμετωπίσετε την οικονομία και την Τουρκική αδιαλαξία.
Χαίρομαι που στην Ελλάδα τα αδέλφια μας εκεί ξύπνησαν και ελπίζω μια μέρα να ξυπνήσουμε και εμείς αλλά αυτό νομίζω είναι σχεδόν απίθανο.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!