tromaktiko: Για ηλίθιους μας περνάει ακόμα ο Βενιζέλος;;

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Για ηλίθιους μας περνάει ακόμα ο Βενιζέλος;;



Ένας απ' τους "σωτήρες μας", ο Βενιζέλος, (για όλους αυτούς το "κύριος" το έχω κόψει προ πολλού), σε σχόλιό του είπε τα εξής ανεκδιήγητα:
<Δεν χρειαζόμαστε τις έξωθεν συστάσεις προκειμένου να αντιληφθούμε το αυτονόητο: την ανάγκη για ενότητα και για συναίνεση πολιτική και κοινωνική, διότι μόνο η πολιτική δεν αρκεί>.
Για ηλίθιους μας περνάει ακόμα κι αυτός κι όλοι οι πατριδοκάπηλοι που μας κυβερνάνε; Θέλει να μας πείσει ότι μάλωσε όλους αυτούς που ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ το θέατρο σκιών που το λένε κυβέρνηση, να ζητήσει τη συναίνεση και των άλλων κομμάτων; Βγήκε να πουλήσει νταηλίκι στα αφεντικά του, για να του πούμε μπράβο;; Σ' αυτούς που έρχονται στην Ελλάδα και περνούν από κόσκινο όλα τα υπουργεία, και δίνουν εντολές σε κάθε υπουργό για το τι θα κάνει, και τι δε θα κάνει;; Σιγά μη του σκιστεί κανένα καλσόν!!!! Νομίζει ότι τρώμε ακόμα χόρτο;;
Να θεωρήσω σύμπτωση ότι κόπτεται ο ΓΑΠ να συναινέσουν οι υπόλοιποι αρχηγοί στα νέα μέτρα;; Σύμπτωση ότι ένα σωρό κυβερνητικοί κάνουν δηλώσεις υπέρ της συναίνεσης ή απλά εκτελούν προθύμως και άνεϋ αντιλογίας τας διαταγάς των ανθελλήνων αφεντικών τους;; Άλλωστε τόσο καιρό αυτό κάνουν. Κι έρχεται ο Βενιζέλος να το παίξει πως δεν δέχονται υποδείξεις....!!! Μήπως θέλει να πιστέψουμε πως κυβερνάει η Ελληνική κυβέρνηση;; Αλλά στον αρχηγό του δε θα μοιάσει; Κι εκείνος στα αφεντικά του όλο ναι λέει, και στο λαό το παίζει πατριώτης.
Και μιλάει για κοινωνική συναίνεση !!!!!!!! Τι εννοεί μ' αυτό; Μήπως να συναινέσει ο λαός στο πετσόκομα των μισθών, των συντάξεων, της υγείας, της παιδείας, της εργασίας;; Να συναινέσει στη γεννοκτονία που του επιβάλουν;; Μπορεί αυτός και η παρέα του να θέλουν την καταστροφή μας, αλλά να ξέρει ότι εμείς δεν έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις.
Βέβαια την καταστροφή μας την πέτυχαν δουλεύοντας υπόγεια πολλά χρόνια τώρα. Απλά τώρα έφτασαν στο τελευταίο στάδιο και δεν κρύβεται. Χώρια που μας έριξαν και τις ευθύνες γι' αυτή, θέλουν να συναινέσουμε κιόλας.
Τουλάχιστον εμμέσως πλήν σαφώς, άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει πως δεν έχει την συναίνεση του λαού, και να είναι σίγουρος πως δεν πρόκειτε να την έχει. Γι' αυτό ας φύγουν τώρα που είναι νωρίς, γιατί θα έρθει η ώρα που θα φύγουν νύχτα και μόνο με τα ρούχα που θα φοράνε.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!