tromaktiko: «Του χρόνου για πρωτάθλημα!»

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

«Του χρόνου για πρωτάθλημα!»



Ανέβασε για τα καλά τον... πήχη ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, τονίζοντας πως τη νέα χρονιά η ομάδα του σκοπεύει να...
διεκδικήσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Αισιόδοξος για το αγγλικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν εμφανίστηκε με τοποθετήσεις του ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

 «Είναι δύσκολο να κερδίσεις το πρωτάθλημα, εκτός και αν είσαι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα. Αν αναλάβεις μια άλλη ομάδα, χρειάζεσαι χρόνο για να το καταφέρεις.
Μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου, ίσως την επόμενη χρονιά διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα από τη Γιουνάιτεντ. Πιστεύω σε αυτό το σχέδιο, γιατί έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε σπουδαίους παίκτες, όπως η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ στο παρελθόν», τόνισε σχετικά.
Από εκεί και πέρα ο 46χρονος τεχνικός αναφορικά με τους στόχους της επόμενης χρονιάς σχολίασε: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο την επόμενη χρονιά και αυτό γιατί είναι δύσκολο, ωστόσο είναι καλό να στοχεύουμε εκεί. Έχουμε καλή ομάδα, γιατί έχουμε νεανικό σύνολο. Πιστεύω ότι αυτό το σύνολο μπορεί να παίξει μαζί για αρκετό καιρό».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!