tromaktiko: Αρχή των Παγκύπριων Εξετάσεων με Νέα Ελληνικά

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Αρχή των Παγκύπριων Εξετάσεων με Νέα Ελληνικά



Στη «μάχη» των Παγκύπριων Εξετάσεων ρίχνονται από σήμερα 9.694 υποψήφιοι. Η αρχή γίνεται με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, η εξέταση του οποίου ξεκίνησε στις 08:30, όπου έχουν τρεις ώρες στη διάθεσή τους για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του εξεταστικού του δοκιμίου.

Το πιο μαζικό μάθημα είθισται να ανοίγει κάθε χρόνο την αυλαία των Παγκύπριων Εξετάσεων, δίνοντας τη σκυτάλη στα υπόλοιπα μαθήματα, που δεν συγκεντρώνουν την πλειοψηφία των μαθητών, αφού οι υποψήφιοι αναλόγως των Τμημάτων και των Σχολών που τους ενδιαφέρουν, κάνουν τις επιλογές τους.

Το επόμενο πιο δημοφιλές σε αριθμό υποψηφίων (5.318) μάθημα είναι τα Μαθηματικά Κοινού Κορμού, τα οποία θα εξεταστούν τη Δευτέρα 30 Μαΐου, ενώ οι Παγκύπριες Εξετάσεις θα διεξάγονται κανονικά και τα Σάββατα.

Συγκεκριμένα, αύριο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στα μαθήματα των Γερμανικών και των Ισπανικών, ενώ τη Δευτέρα 2.076 μαθητές θα παρακαθήσουν στις εξετάσεις του μαθήματος της Βιολογίας. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν και οι εξετάσεις του μαθήματος Μαθηματικά 2 Τεχνικών Σχολών (Πρακτικής Κατεύθυνσης).

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις του 2011 θα ρίξουν αυλαία στις 9 Ιουνίου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!