tromaktiko: Για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Για τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα



..Απο το να κάθεσαι και να κρίνεις αυτους τους ανθρώπους που σηκώθηκαν απ' τον καναπέ τους για να ζητήσουν αυτα που πρεπει να ζητήσουμε ολοι εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ...
και εμεις οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ , μπορεις καλλιστα να αφησεις το φραπεδακι σου και το επικριτικο υφακι και να πας να τους στηριξεις.
Φτανει πια με την πλυση εγκεφαλου, φτανει πια με την κατευθυνομενη ιδεολογια. Φτανει πια με τον εκφοβισμο. Ειμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ και ενωμενοι μπορουμε να καθαρισουμε τα σκουπιδια.
Ενα νεο κυμα αλλαγης φτανει σε ολο τον πλανητη. Παρατηρησε το. Αμερικη, Ευρωπη, Ασια, Αφρικη, Μεση Ανατολη. οσο και αν προσπαθουν να ελεγξουν τις πηγες πληροφορησης τα νεα μαθαινονται και ταξιδευουν πιο γρηγορα απο ποτε.
Δεν τους οδηγει ενα σαπιο συστημα, ενα κομμα, ενα συνδικατο ή μια θρησκεια. Μαζικα ο κοσμος κατεβαινει στους δρομους και στις πλατειες, αφηνει τις διαφορες με τον διπλανο του και παλευει να αλλαξει το παρων και το μελλον του που το πουλανε. Αν οχι για μας, για τα παιδια μας. Ισως με το τελος του διεφθαρμενου συστηματος, των τραπεζων, της δικομματικης δικτατοριας που πληττει σχεδον ολες τις χωρες, τα παιδια μας να ειναι ελευθερα. Να ονειρευονται, να χαιρονται, να μην γνωριζουν εννοιες οπως πολεμος, φτωχια ή πεινα.
Τα ψεματα τελειωνουν. Οι θα μεινετε στους καναπεδες σας ή θα βγειτε εξω...
Τη δικη μας ζωη τη πουλησαν, μας ειπαν ψεματα και μας "φυλακισαν". Ειμαστε φοβισμενοι και μονοι.
Καντο ομως για τα παιδια σου, για τα εγγονια σου. Αυτα που ισως ακομη δεν εχουν γεννηθει. Η ζωη καποτε ηταν ενα δωρο...

Εγω ειμαι ηδη εκει. Εσυ;

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!