tromaktiko: Η Ευκαιρία ΜΑΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Η Ευκαιρία ΜΑΣ



Είναι ελάχιστες φορές που σε αυτό τον τόπο έχει ο λαός στα χέρια του την ευκαιρία να επηρεάσει το μέλλον του.
Έτσι λοιπόν πρέπει ΜΑΖΙΚΑ να υποστηριχθεί το κίνημα των "Αγανακτισμένων".
-Πρέπει να φέρει ο καθένας μας τους γονείς του για δείξουμε ότι σε αυτούς ΧΡΩΣΤΑΜΕ την αναστύλωση της Ελλάδας από τα μεταπολεμικά συντρίμμια. Δεν μας χρωστάνε για να τους κόβουμε τις συντάξεις και να τους δυσκολεύουμε την ζωή.
-Πρέπει να είναι εκεί η σημερινή γενιά των 40αρηδων να δείξει ότι δεν είμαστε οι τεμπέληδες που μας παρουσιάζουν οι ίδιοι οι πολιτικοί μας. Είμαστε ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ που παλεύουμε κάθε μέρα σε όλο ποιο αντίξοες συνθήκες για την πρόοδο των παιδιών μας
-Πρέπει να είναι εκεί οι 30ρηδες που δεν μπορούν λόγω της κρίσης να κάνουν τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.
-Πρέπει να είναι οι 20ρηδες που βλέπουν ότι το μέλλον τους είναι κατά 90% σε άλλον (χειρότερο) τομέα από αυτόν τον οποίο σπουδάζουν.
-Πρέπει να είναι οι μαθητές που βλέπουν ότι διαβάσουν-δεν διαβάσουν το μέλλον είναι στην ...ΑΝΕΡΓΙΑ
-Πρεπει να είναι τα μικρά παιδιά μας για να τους δείξουμε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ να τα καταδικάσουν στην μιζέρια και την φτώχεια
ΠΡΕΠΕΙ λοιπον να είμαστε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ-ΘΡΩ-ΠΟΙ και ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΥΠΟΥ 10.000.000 που χρωστάει ο καθένας 35.000 ευρώ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ότι είμαστε ένας λαός με πάνω από 3000 χρόνια Ιστορία και όπως δεν επιτρέψαμε ποτέ να μας υποτάξουν αυτοκρατορίες της κάθε εποχής (απο Πέρσες εως Ναζί) έτσι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΎΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΗΡΈΤΕΣ ΤΗΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!