tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Η τελευταία αγωνιστική της Β’ Γαλλίας αποτελεί το κυρίως πιάτο του σημερινού προγράμματος. Εκεί όπου θα κριθεί το τρίτο εισιτήριο ανόδου στην ανώτερη κατηγορία που το διεκδικούν κυρίως η Αζαξιό και η Λε Μαν, ενώ η Ντιζόν κατά πάσα πιθανότητα είναι εξασφαλισμένη λόγω διαφοράς τερμάτων. Διαβάστε αναλυτικά στο kingbet.gr


Το μεγαλύτερο φαβορί είναι η Αζαξιό που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πεσμένη Νιμ και θέλει τη νίκη αφού με ισοπαλία υστερεί στην ισοβαθμία με τη Λε Μαν. Το διπλό της Αζαξιό έπεσε στο 1.30, ενώ στο 1.35 υποχωρεί η Λε Μαν στο ματς με την Ναντ. Σε φόρμα η Ανζέ, όμως στις αγορές επικρατεί αισιοδοξία για την Ντιζόν που με ισοπαλία εξασφαλίζει θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η τιμή της Ντιζόν υποχωρεί και στο 1.90. Προβάδισμα στο 1.50 δίνουν οι αγορές και στην πρωτοπόρο Εβιάν, η οποία  υποδέχεται σε πανηγυρική ατμόσφαιρα τη Μετς, η οποία επίσης έχει πετύχει τον στόχο της που ήταν η παραμονή.

Στους άλλους δύο αγώνες της ημέρας ξεχωρίζει η ο άσος της Χάμαρμπι που υποδέχεται την Ντέγκεφορς στη Β' Σουηδίας σε αποδόσεις που φτάνουν και στο 1.75. Πιέσεις δέχτηκε η απόδοση της Ουαλίας στο φιλικό με την Ιρλανδία και υποχώρησε στο 1.90. Τέλος, στα παιχνίδια του πρωταθλήματος Ιαπωνίας φαβορί στο 1.80 και στο 1.85 είναι οι άσοι της Κασίβα και της Ουράβα, ενώ ο άσος της Σεντάι στο ματς με τη Γιοκοχάμα προσφέρεται στο διαδίκτυο και στο 2.60.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!