tromaktiko: Αγανακτισμένος με τα τεκταινόμενα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Αγανακτισμένος με τα τεκταινόμενα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας



Θα ήθελα να αναφέρω τα παρακάτω τραγελαφικά που λαμβάνουν χώρα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας:
(1) Με απόφαση του κ. Βενιζέλου αυξήθηκε η εισφορά υπέρ ΜΤΣ των εν ενεργεία στελεχών κατά...
7% περίπου, ενώ αντίστοιχα μειώθηκε κατά 25% το καταβληθέν μέρισμα στους συνταξιούχους στρατιωτικούς με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ μάλιστααπό αρχής του έτους. Αν αυτό δεν είναι κλοπή και ανεντιμία τότε τι είναι?
(2) Το ΒΕΑ (προικοδότηση) έχει να καταβληθεί στα τέκνα των Στρατιωτικών από τριετίας καίτοι έχουν όλα αυτά τα χρόνια καταβληθεί οι εισφορές από τους γονείς τους στρατιωτικούς. Αν αυτό δεν είναι κλοπή και ανεντιμία τότε τι είναι?
(3) Κεντέρης και Θάνου εξακολουθούν να πληρώνονται από το ΥΕΘΑ καίτοι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ από την ελληνική δικαιοσύνη και μέχρι σήμερα δεν παραπέμφθηκαν σε πειθαρχικό συμβούλιο με το ερώτημα της εκπτώσεως του βαθμού τους και της μεταφοράς τους στο βαθμό του Στρατιώτη όπως ο περί καταστάσεως Αξιωματικών νόμος ορίζει!!! Αν αυτό δεν είναι κλοπή και ανεντιμία τότε τι είναι?
(4) Στην Λάρισα η 110 ΠΜ κινεί καθημερινώς τρία λεωφορεία για μεταφορά Αξιωματικών από τα σπίτια τους στην Καρδίτσα, Τρίκαλα και Βόλο με ότι έξοδα, κινδύνους ατυχήματος και απασχόληση προσωπικού αυτό συνεπάγεται παρότι με βάση τις κείμενες διατάξεις αυτό απαγορεύεται. Το ίδιο γίνεται και στην 111 ΠΜ (αΓΧΊΑΛΟ) ΜΕ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΑ ΓΙΑ λΆΡΙΣΑ, Τρίκαλα και Καρδίτσα!!! Αν αυτό δεν είναι κλοπή και ανεντιμία τότε τι είναι?

Ξυπνήστε λοιπόν επιτέλους κύριοι του υπουργείου και πάρτε μέτρα και αποφάσεις. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!