tromaktiko: Χολίδης-Νομικού: εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Χολίδης-Νομικού: εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!




Θέλουν ο Χολίδης και η Νομικού να κρυφτούν και ο έρωτας δεν τους αφήνει! Το ζευγάρι που εδώ και λίγους μήνες ζει τον έρωτα του... και προσπαθεί όσο μπορεί να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας, περνά μια από τις καλύτερες φάσεις του.

Η Δούκισσα Νομικού είναι το «κακομαθημένο» του Χρήστου Χολίδη και εκείνη όπως είναι φυσικό του το. ανταποδίδει αφού ο έρωτας όχι μόνο είναι αμοιβαίος, αλλά όσο πάει φουντώνει μέρα με τη μέρα.

Το ερωτευμένο ζευγαράκι μπορεί να κρύβει επιμελώς τον έρωτα του, όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα της "Real Life", βρίσκουν πάντα ποιοτικό χρόνο, τον οποίο περνούν μαζί στο σπίτι του Χρήστου Χολίδη στη Γλυφάδα.

Τις φορές μάλιστα που εμφανίζονται δημόσια μαζί, επιλέγουν διακριτικά και απόμερα στέκια, ώστε να αποφύγουν τόσο τα αδιάκριτα βλέμματα όσο και τον φωτογραφικό φακό που παραμονεύει.

Παρόλο πάντως που οι ίδιοι δεν το παραδέχονται ότι είναι μαζί και δηλώνουν «μόνο φίλοι», όσοι τους είδαν στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα από τα βραβεία «Γυναίκες της Χρονιάς», παρατήρησαν ότι ο έρωτας δεν. κρύβεται!

Ως άλλος gentleman, ο τραγουδιστής φρόντιζε πολύ την αγαπημένη του, ήταν περιποιητικός, τρυφερός και την βοηθούσε με τις αποσκευές.

Μόνο τυχαίες δεν είναι άλλωστε οι πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Χολίδη  όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Δούκισσα, έδωσε μια απάντηση όλο. υπονοούμενο!«σεβαστείτε έναν κύριο που δεν θέλει να μιλήσει για μια κυρία!» είπε και όποιος κατάλαβε. κατάλαβε!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!