tromaktiko: Μια καταστροφή του περιβάλλοντος που θα μείνει στην ιστορία

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Μια καταστροφή του περιβάλλοντος που θα μείνει στην ιστορία



Το ζήτημα που είμαστε σίγουροι οτι δεν γνωρίζουν καλα οι υπεύθυνοι του Δήμου μας, είναι το αν τελικά... ο Δήμος Μετσόβου αλλα και η Ήπειρος, θα πάρει ή οχι αυτήν την κορεσμένη και ξεπερασμένη ενέργεια του παρόντος, αλλα περισσότερο του μέλλοντος ' το φυσικό αέριο στα σπίτια μας .. ή απλως θα περάσει από την μηλιά το δήμο μας και την Ήπειρο ο επικίνδυνος αγωγός-βόμβα.
Μη ξεχνάμε οτι ο αγωγός θα εισέλθει αρχικά στην Ήπειρο από την μηλιά Μετσόβου με μπουλντόζες τάπερ και οτι άλλο χρειάζεται να ξεριζώσουν καθετί που βρίσκουν μπροστά τους.

Μια καταστροφή του περιβάλλοντος που θα μείνει στην ιστορία, ως μια τοπική πολιτική πτηνό-αδράνεια ενός δήμαρχου οπου επειδή για ενα φεγγάρι που θα είναι στο δήμο μας ...θα μας φέρει σε μεγάλους μπελάδες ..ετσι λοιπόν η Πίνδος θα πληγεί ανεπανόρθωτα για πάρα πολλά χρόνια απο αυτα τα αντι-περιβαλλοντολογικά έργα .
Ενας αγωγός που θα τεμαχίσει την Ήπειρο αλλα και τα παρθένα δαση της Πίνδου ...προς όφελος του πλαγίου και γρήγορου κέρδους και της προβολής μερικών εφήμερων πολιτικών ανδρών - γλαστρών.


http://metsovitis.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!