tromaktiko: «Ευχαριστούμε ΜΕΓΑΛΕ Ζιλμπέρτο»

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

«Ευχαριστούμε ΜΕΓΑΛΕ Ζιλμπέρτο»



Την αποθέωση γνώρισε ο Βραζιλιάνος μέσος στο τελευταίο παιχνίδι του μπροστά στον κόσμου του Παναθηναϊκού, που δεν πρόκειται να τον ξεχάσει ποτέ.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ουσιαστικά το αποχαιρετιστήριο του Ζιλμπέρτο Σίλβα μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς αυτό της Τετάρτης με την ΑΕΚ, εκτός του οτι είναι εκτός έδρας είναι κεκλεισμένων των θυρών. Έτσι, οι φίλοι του «τριφυλλιού» και ειδικά οι οργανωμένοι τον αποχαιρέτησαν με τις… τιμές που του αξίζει…


Την ώρα που οι «πράσινοι» τελείωναν την προθέρμανσή τους, ο κόσμος άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, ενώ ένας εκπρόσωπος των οργανωμένων τον κάλεσε στο «πέταλο». Ο «αόρατος τοίχος» κατευθύνθηκε προς τα εκεί, γνωρίζοντας κυριολεκτικά την αποθέωση από την «Θύρα 13», η οποία είχε κρεμάσει ένα πανό που ανέφερε στα Πορτογαλικά «Σε ευχαριστούμε για όλα μεγάλε Ζιλμπέρτο».

Εκεί παρέλαβε μία ανθοδέσμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού και γεμάτος συγκίνηση τους χαιρέτησε, ανταποδίδοντας έτσι την αγάπη που του έχουν δείξει οι οπαδοί του «τριφυλλιού».

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!