tromaktiko: «Όχι της Μίλαν για Ντίντακ»

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

«Όχι της Μίλαν για Ντίντακ»



Πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ κατέθεσε στη Μίλαν ο Ολυμπιακός για την αγορά του 21 ετών Ισπανού αριστερού μπακ, Ντίντακ Βιλά, με τους «ροσονέρι» όμως να την απορρίπτουν, όπως ισχυρίζονται τα ιταλικά ΜΜΕ.
Κατ’ αρχήν διαφωνία φαίνεται πως υπάρχει μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μίλαν για τον Ντίντακ Βιλά. Βάσει όσων προέκυπταν από το ρεπορτάζ έως τώρα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας φερόταν διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη ως δανεικό και όχι με κανονική μεταγραφή. Κάτι που μπορεί να ισχύει, μπορεί όμως τα πράγματα να είναι και λίγο διαφορετικά.

Σήμερα, τα ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «calciopress.net» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 1,5 εκ. ευρώ για την αγορά του ταλαντούχου Ισπανού μπακ, με τους «ροσονέρι» να την απορρίπτουν. Ωστόσο, αυτό που δεν αναφέρεται από τους Ιταλούς είναι ο λόγος. Αν δηλαδή η Μίλαν είπε «όχι» στην πρόταση του Θρύλου επειδή δεν θέλει να πουλήσει τον παίκτη ή επειδή απλά θεωρεί ότι έτσι θα πετάξει στα σκουπίδια τουλάχιστον άλλο 2,5 εκ. ευρώ αφού ο παίκτης της κόστισε 4 εκ. ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο για να τον αποκτήσει από την Εσπανιόλ.

Εάν βεβαίως ισχύει αυτό που γράφουν οι Ιταλοί, τότε προφανώς ο Ολυμπιακός ούτε θα μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους για τον παίκτη, ούτε θα περιμένει για πολύ ακόμη, από τη στιγμή που φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Σε αυτή την περίπτωση, ο 24χρονος διεθνής αμυντικός της Άιντραχτ θα είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του Θρύλου.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!