tromaktiko: Μπράβο στο Λούκα!

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μπράβο στο Λούκα!



Χαίρομαι πάρα πολύ για την ελληνική κατά τη γνώμη μου νίκη καθώς ο Λούκας χωρίς καμία προώθηση , χωρίς κανένα σπρώξιμο , χωρίς...
 καμία υπερβολική σπατάλη απο την ΕΡΤ και τον Έλληνα φορολογούμενο κατάφερε να κερδίσει την 7η θέση χωρίς αντάλλαγμα ψήφων σε σχεση με τις άλλες χώρες..
Μην ξεχνάμε το σπρώξιμο και την έπαρση του Ρουβά για να αρκεστεί στην ίδια θέση με τον Λούκα με υπερβολική σπατάλη χρημάτων, με διαφήμιση και προώθηση..
Για να μην πούμε για την Βίσση που επέλεξε να εκπροσωπήσει την χώρα της όταν είχαμε κερδίσει την Eurovision και γινόταν η Eurovision στην Ελλάδα, που έτσι και αλλιώς η διοργανώτρια χώρα παίρνει πολλές ψήφους επειδή απλά φιλοξενεί την διαγωνισμό.
Πήγαινε η Βίσση για τα σίγουρα με το πανάθλιο δικό της τραγούδι που δεν θύμιζε τίποτα απο Ελλάδα και πέρισυ ο Αλκαίος με ελληνικό στίχο και έθνικ στοιχεία, φέτος ο Λούκας με ελληνικό στίχο και ζεϊμπέκικο κέρδισαν ΜΟΝΟΙ τους την 7η θέση ..
Αξίζουν και οι νέοι όχι πάντα καταξιωμένοι τραγουδιστές μια ευκαιρία για μια αξιοπρεπή εμφάνιση χωρίς τούμπες αλλά Ρουβά και γονατίσματα αλλά Βίσση ..Μπράβο Λούκα !!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!