tromaktiko: Μάνατζερ Μήτρογλου: «Θρύλος ή εξωτερικό»

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μάνατζερ Μήτρογλου: «Θρύλος ή εξωτερικό»



Ο μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου μίλησε σε κυπριακή ιστοσελίδα δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι ο πελάτης του είτε θα παραμείνει στο Λιμάνι είτε θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο ατζέντης του Μήτρογλου, Κώστας Φάρρας μίλησε στην κυπριακή ιστοσελίδα apoel1926.com, ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι δεν υπάρχει προς το παρόν κανένα επίσημο ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ για τον σέντερ φορ των «ερυθρολεύκων»:

«Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ για τον Κωνσταντίνο. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου ούτε επίσημα ούτε ανεπίσημα. Διαψεύδω κατηγορηματικά τα εν λόγω δημοσιεύματα αφού δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Εάν από πλευράς του ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμοι να μας προσεγγίσουν αυτό δεν το γνωρίζω ωστόσο την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι ο «πιστολέρο» θέλει πρώτα να συζητήσει με τον Ολυμπιακό προκειμένου να δει αν θα παραμείνει στην ομάδα (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014) και σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδος:

«Την δεδομένη στιγμή ο κ. Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Πρώτα θέλουμε να ξεκαθαρίσει το θέμα με το μέλλον του και αργότερα θα δούμε τις προτάσεις που θα έχουμε ενώπιον μας. Εάν δεν συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά τότε πρόθεση του πελάτη μου είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του κύριου Φάρρα.


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!