tromaktiko: Συγχαρητήρια στη Κυβέρνηση

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Συγχαρητήρια στη Κυβέρνηση



Συγχαρητήρια στη κυβέρνηση!
Έτσι πρέπει να πιείτε το αίμα σε όλους...
Απολυστε τους δημοσιους υπαλληλους για να ελαφρυνθει ο φτωχος ελληνα, φορολογηστε και τον αερα για να σωθει η οικονομια! Ειστε τρομεροι! Σε ενα μηνα θα εχετε ισοπαιδωσει τα παντα! Οι αποκρατικοποιεισεις θα αποτυχουν να φερουν τα εσοδα που υπολογιζεται, οι ελληνες δε θα ξοδευουν γιατι θα ειναι ανεργοι, φορους δε θα εισπραττεται γιατι δε εχει κανενας να σας πληρωσει!
Οι ιδιωτικοι υπαλληλοι συντομα θα απολυθουν αφου τα νεα μετρα θα νεκρωσουν και αλλο την αγορα. Τελικα κυριοι δε σας αφορα να σωσετε την οικονομια αλλα σας νοιαζει να πουλησετε την ελλαδα τζαμπα!

Καλω ολους τους ελληνες να παψουν να αγοραζουν τα προιοντα τα οποια θα ανεβει το φπα και να ψαξουν οσοι μπορουν να βρουν ανθρωπους -παραγωγους στα χωρια τους και να αγοραζουν απο εκει τα τροφημα τους και να κοψουν καθε δαπανη εκτος απο της βασικες της διαβοιωσης!απο εδω και περα καθε ευρω που δινετε για φορους να ξερεται οτι ειναι μπουμπουαρ στους αλητες των τραπεζων της διαλυμενης και τοκογλυφικης ευρωπης! Ξυπνηστε τωρα σε λιγο θα ειναι αργα!!!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!