tromaktiko: Σχόλιο στο "Η πρόταση μου για το αύριο"

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Σχόλιο στο "Η πρόταση μου για το αύριο"



Θα ήθελα να συγχαρώ τον φίλο αναγνώστη για τις 10 προτάσεις - σκέψεις που παρέθεσε δημοσίως στην ανάρτηση: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_4514.html#more

Και αν μου επιτρέπει να συμπληρώσω, πως ήρθε πλέον η στιγμή τα υπάρχοντα κόμματα του Κοινοβουλίου να καταργηθούν.
Κάποιοι να πάνε σπίτια τους και κάποιοι μάλιστα να κάτσουν στο σκαμνί για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει κατά του Ελληνικού λαού.
Ο κύκλος τους έχει κλείσει. Ο λαός τους γυρνάει την πλάτη και εμείς οι νέοι φεύγουμε στο εξωτερικό. (Από το εξωτερικό σας γράφω)
Επίσης, πιστεύω ακράδαντα πως πρέπει να καταργηθεί με Νόμο, οποιαδήποτε σχέση κομμάτων με Παιδεία και Συνδικαλισμό. Τέλος οι κομματικές Νεολαίες και τέλος οι κομματικοί υπάλληλοι του συνδικαλιστού κινήματος. Ως εδώ με αυτό το σύστημα. Αυτό είναι το κομματικό κράτος που πρέπει να χτυπηθεί.

Στο 3ο σημείο σου για έξοδο από το Ευρώ είμαι σύμφωνος γενικά. Αλλωστε και στα Πανεπιστήμια περί μακροοικονομικής αυτό μαθαίνουμε. Προϋπόθεση φυσικά μία δυνατή παραγωγή. Εκεί πρέπει να επενδύσουμε και αφού τα καταφέρουμε να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα παίρνοντας την νομισματική και οικονομική πολιτική - διαχείριση στα χέρια μας.
Για χρυσό δεν ξέρω, μόνο ο Κ. Σημίτης σε περίοδο ειρήνης έγινε ο πρώτος αρχηγός κράτους που πούλησε 20 τόνους χρυσού το 2003, σε τιμή ας μην την σχολιάσω.

Αλλά όπως λες και εσύ στο σημείο 8, εμείς τον πλούτο μας θα τον εκμεταλλευτούμε για όφελός μας, όποιος έχει πρόβλημα "Μολών Λαβέ".

Υπηρέτες και υπήκοοι της Goldman Sachs, της J.P Morgan, της Deutsche Βundesbank και του Σόρος δεν είμαστε. Ας το λάβουν καλά υπόψη τους και οι τοκογλύφοι και αυτοί που τους δίνουν τα κλειδιά της χώρας μας υπογράφοντας δανειακές συμβάσεις και μνημόνια.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!