tromaktiko: "Αρπαχτή" College...

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

"Αρπαχτή" College...



Θα ηθελα να αναφερω ενα γεγονος που ημουν προσφατα μαρτυρας και δειχνει το μεγαλειο των ιδιωτικων κολεγίων και της ιδιωτικης εκπαιδευσης.
Προσφατα ειχα παει για καποια επισκευη σε ιδιωτικο κολέγιο γνωστου ομιλου σπουδων.  Στο διπλανο γραφειο ειχαν καλεσει νεαρο φοιτητη και του ελεγαν πως αν δεν εξoφλησει το ποσο των διδακτρων οπως ειχαν αρχικα συμφωνήσει, τοτε δεν θα τον αφησουν να δωσει εξετασεις και θα χασει και τα χρηματα που ηδη εχει δωσει. Ο φοιτητης τους εξηγουσε πως μεχρι τωρα ηταν τυπικος στις πληρωμες του και το γνωριζουν και πως απλα χρειαζεται μια μικρη διευκόλυνση στο μηνιαιο ποσο, γιατι οι γονεις του και εκεινος εχουν υποστει πολλες περικοπες στις δουλειες τους και αν δεν γινει αυτο θα εχουν βιοποριστικό προβλημα. Η απαντηση της διευθυντριας του κολεγίου με υφος χιλιων καρδιναλίων ηταν πως αυτο δεν την ενδιαφερει και πως αν δεν πληρωθουν ακριβως τα ποσα δεν τον αφηνει να δωσει ουτε τις εξετασεις για το πτυχιο του. Το παιδι εσκυψε το κεφαλι και σχεδον κλαιγοντας εφυγε απο την συναντηση.
Το κολέγιο ανηκει σε εναν ομιλο που οφειλει εκατονταδες χιλιαδες ευρώ σε ασφαλιστικές εισφορες στο ικα και φυσικα κανεις δεν τολμα να του κανει τιποτα!!!
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!