tromaktiko: Στο eBay προσπάθησε να πουλήσει την… ανιψιά της!

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Στο eBay προσπάθησε να πουλήσει την… ανιψιά της!



Ένας συνεργάτης του NBC, το Sky News, καθώς και διάφορες άλλες ιστοσελίδες αναφέρουν μια περίεργη ιστορία. Ισχυρίζονται ότι μια γυναίκα από το Michigan βρίσκεται... ύπο έρευνα μετά από προσπάθεια της να πουλήσει την δίχρονη ανιψιά της στο eBay!
Συγκεκριμένα, η η γυναίκα ανέφερε στην αγγελία: «Παιδί προς πώληση, ένα αξιολάτρευτο παιδί για πώληση, μπορεί να καθαρίσει και να συνομιλήσει. Είναι αξιαγάπητο αλλά το βαρέθηκα». Πρόκειται άραγε για ένα αστείο, μια παρανόηση, ή μια πραγματική προσπάθεια να πουλήσει ένα δίχρονο κοριτσάκι;
Η γυναίκα πάντως υποστηρίζει ότι απλώς προσπάθησε να δοκιμάσει τον τρόπο λειτουργίας του «reserve», ένα χαρακτηριστικό του eBay το οποίο επιτρέπει σε έναν πωλητή να ορίσει ελάχιστη τιμή για μια δημοπρασία .
Όποια και αν ήταν τα κίνητρα της , το πρόβλημα ξεκίνησε σχεδόν αμέσως μόλις η γυναίκα δημιούργησε τη δημοπρασία.
Ο Υπολοχαγός Mark Bennett, από την Οτάβα προέβη σε δηλώσεις: «Ένα άτομο από το νοτιοανατολικό Michigan έκανε μια προσφορά των $1.000 και μόλις έγινε δεκτή κάλεσε το τμήμα μας σκεπτόμενος αρχικά ότι ήταν φάρσα. Έτσι ζήτησε να διαγραφεί αυτή η δημοπρασία.»
Κανείς δεν φαίνεται να έχει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτή την ιστορία. Το όνομα της γυναίκας δεν αναφέρεται στις αναφορές και η δημοπρασία φαίνεται να έχει εξαφανιστεί ακόμη και από το αρχείο της Google. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι τοπικές αρχές αντιμετωπίζουν το θέμα και ότι το εμπλεκόμενα παιδί είναι σώο και αβλαβές.


http://www.gugoo.gr/2011/05/25/ebay-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%88%CE%B9%CE%AC/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!