tromaktiko: Όταν ο Πεταλωτής… διέψευσε τον Γιούνκερ και το Eurogroup

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Όταν ο Πεταλωτής… διέψευσε τον Γιούνκερ και το Eurogroup



Ο Πεταλωτής είτε απουσίαζε τις προηγούμενες ημέρες απ΄ την Ελλάδα...
είτε δεν ενημερώνεται επαρκώς για το τι λέγεται και αποφασίζεται στο Eurogroup…
Δεν εξηγείται διαφορετικά η σπουδή του να…διαψεύσει σήμερα, όχι τα ΜΜΕ που έγραψαν την είδηση, τους ευρωπαίους αξιωματούχους που δημοσίως και σε όλους τους τόνους ΖΗΤΟΥΝ συναίνεση …α λα Πορτογαλία, για να μας δώσουν την 5η δόση και για να συμφωνήσουν σε περαιτέρω βοήθεια.

Το αποτέλεσμα ήταν να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σήμερα, ο οποίος «διέψευσε» τα όσα λέγονται περί «έγγραφων απαιτήσεων από τρίτους», λέγοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα επιβολής από τρίτους» προσθέτοντας πως «οι κύριες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να αντιληφθούν την εικόνα της χώρας».

Για το ναυάγιο σχετικά με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είπε κάτι που μόνο ο ίδιος πρέπει να το πιστεύει: «Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα συνεχίζονται για την εκπλήρωση των οικονομικών στόχων», είπε χαρακτηριστικά Γιώργος Πεταλωτής, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ελήφθησαν αποφάσεις για τη χώρα μας στη συνεδρίαση του Eurogroup. Δεν μπήκε βέβαια σε λεπτομέρειες, αλλά πάντως ας μην…ανησυχεί, διότι μας είχε ενημερώσει από το πρωί ο Γιούνκερ και η παρέα του για το τι ακριβώς έγινε στο Eurogroup…

kentrinews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!