tromaktiko: Χρεώσεις Forthnet

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Χρεώσεις Forthnet



Θα ήθελα να σας μεταφέρω την εμπειρία μου με την "εταιρεία" Forthnet και να δείξω πόσο απροστάτευτος είναι ο καταναλωτής από τις πρακτικές τους.

Μου ήρθε ένα χαρτί λοιπόν από ένα "Δικηγορικό Γραφείο" για μία οφειλή στην "Forthnet" από το 2004 την η οποία έπρεπε να εξοφλήσω εντός μίας εβδομάδας και την οποία προφανώς είχα εξοφλήσει γιατί εκτός των άλλων η πρακτική τους είναι να ενεργοποιούν την υπηρεσία με την προϋπόθεση ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.

Πήρα λοιπόν τηλέφωνο την εισπρακτόρισσα και της το ανέφερα αλλά η απάντηση της ήταν ότι:
-Έτσι μου είπαν από την Εταιρεία και ότι αν δεν έχετε τις αποδείξεις δυστυχώς πρέπει να πληρώσετε !
Για κακή τους τύχη όμως έτυχε να συνεργάζομαι με σοβαρή τράπεζα (ALPHA BANK - Υποκ/μα Αργυρούπολης) και όταν τους ανέφερα το πρόβλημα στο προσωπικό της έσπευσαν και μου έβγαλαν extrait μήνα-μήνα από το 2004 όπου και φαίνεται η μεταφορά χρημάτων .

Ερωτώ λοιπόν, αν δεν είχα τις αποδείξεις που πήρα πριν 7 χρόνια, γιατί θα έπρεπε να πληρώσω το λάθος τους, αφού δεν θα μπορούσα να αποδείξω το αντίθετο.
Επειδή λοιπόν είναι η δεύτερη φορά που το κάνουν, και την προηγούμενη φορά που τους έτριψα τις αποδείξεις στην μούρη, μου είπαν ότι πράγματι είχαν κάτι ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (δηλαδή κάποιος δεν είχε τι να κάνει και είπε ας βάλω 200€ στην Forthnet) και δεν τις είχαν συνδέσει με την οφειλή μου, ενώ η μεταφορά ανέφερε το όνομα μου... νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το δημοσιοποιήσω και να κινηθώ νομικά εναντίον τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!