tromaktiko: Καταγγελία για HOL

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Καταγγελία για HOL



Έχω πάνω από ένα χρόνο που διέκοψα την συνεργασία μου με την HOL, όχι γιατί έτσι μου 'ρθε ξαφνικά, αλλά γιατί είχα απογοητευθεί με τις υπηρεσίες που μου παρείχε...
Ειδικά τους τελευταίους 3-4 μήνες για τους οποίους πλήρωνα γραμμή 24Mbps αλλά η ταχύτητα που είχα ήταν μόλις αρκετή για να εμφανίσει απλές ιστοσελίδες, είχα αγανακτήσει. Στο διάστημα αυτό και μετά απο δεκάδες τηλεφωνήματα, το μόνο που κατάφερα ήταν να ακούσω άλλες τόσες δικαιολογίες και υποσχέσεις ότι "σύντομα θα αποκατασταθεί το πρόβλημα". Το πρόβλημα δεν αποκαταστάθηκε ποτέ, οπότε και αγανακτησμένος αποφάσισα να αλλάξω πάροχο. Σημειωτέον ότι πλήρωνα κανονικά όλους τους λογαριασμόυς μέχρι και τον τελευταίο μήνα που χρησημοποιούσα την HOL.
Από κει και πέρα αρχίσαν τα παρατράγουδα. Λόγω του ότι απ'ότι μου είπαν χρησημοποίησα την HOL λίγο παραπάνω από ένα έτος, ανανεώθηκε λέει το συμβόλαιό μου (χωρίς να με ενημερώσει κανένας) για αλλον ένα χρόνο. Μου ζητάνε τώρα 89 ευρώ επειδή διέκοψα λέει πρόωρα το συμβόλαιο. Κάθε μήνα με παρενοχλούν και μου λένε το ίδιο τροπάριο με τον ίδιο αγενή τρόπο χωρίς να ακούνε καν τι προσπαθώ να τους απαντήσω.
Σας ερωτώ λοιπόν κύριοι της HOL... για τους 4 μήνες που σας πλήρωνα κανονικά χωρίς να λαμβάνω τις αντίστοιχες υπηρεσίες νοιάζεται κανείς; Πάρτε λοιπόν αυτό το ποσό και εξοφλήστε το υποθετικό χρέος μου, και τα ρέστα σας τα χαρίζω να πάρετε και ενα παγωτάκι να δροσιστείτε, φτωχοί άνθρωποι είστε.
Είμαι άνεργος αυτή τη στιγμή, στη ζωή μου φροντίζω να πληρώνω τα χρέη μου, παντού και πάντα. Δεν ανέχομαι όμως να με δουλευουν και να μην σέβονται τα δικαιώματά μου ως καταναλωτή και άνθρωπο!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!