tromaktiko: Ενημέρωση από την iCon για Ευέλικτες Εμπλουτισμένες Σπουδές

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ενημέρωση από την iCon για Ευέλικτες Εμπλουτισμένες Σπουδές



Αν δεν μπορείτε να πάτε στο κορυφαίο βρετανικό πανεπιστήμιο, μπορεί εκείνο να έρθει σε σας! Αν σας ενδιαφέρει ένας σημαντικός τίτλος σπουδών...
επιπέδου μεταπτυχιακού, διδακτορικού, χωρίς να φύγετε από τον τόπο σας, χωρίς να αφήσετε τη δουλειά σας, χωρίς ταλαιπωρία και περιττά έξοδα, τη λύση σας προσφέρει η iCon International Training (www.icon.gr).

Η iCon International Training παρουσιάζει τα Προγράμματα Σπουδών για την επόμενη έναρξη, Ιούνιος - Ιούλιος 2011. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 19/5 και στη Θεσσαλονίκη, στις 26/5.

Τίτλοι από κορυφαίο πανεπιστήμιο

Τώρα έχετε τη δυνατότητα ανάπτυξης των προσόντων σας με σοβαρές σπουδές για μια δυναμική καριέρα. Η iCon δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους να φοιτήσουν σε κορυφαίο πανεπιστήμιο της Μεγάλης Βρετανίας και να αποκτήσουν πολύτιμα προσόντα με προγράμματα προσαρμοσμένα στις δικές τους συνθήκες, σε όποια περιοχή της Ελλάδας κι αν βρίσκονται.

Σκεφτείτε μόνο, πόσο σημαντικό θα είναι να εργάζεστε και να φοιτάτε σε ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα στον τόπο σας, προσαρμοσμένο στον χρόνο και τον ρυθμό σας, χωρίς επιπλέον έξοδα και χωρίς περιττή ταλαιπωρία. Πόσo μάλλον να έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό αλλά ακόμη και διδακτορικό τίτλο σπουδών ενός από τα πλέον αναγνωρισμένα βρετανικά πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Σε μια εποχή όπου ένας προπτυχιακός ή μεταπτυχιακός τίτλος είναι απαραίτητος για καριέρα, η iCon προσφέρει τη δυνατότητα για φοίτηση κατευθείαν σε βρετανικό πανεπιστήμιο από το σπίτι σας (κι όχι σε ελληνικό κολλέγιο ή εργαστήριο ελευθέρων σπουδών), μέσα από ευέλικτα προγράμματα, προσαρμοσμένα στον δικό σας χρόνο, τόπο, ρυθμό ζωής, οικονομική δυνατότητα και επίπεδο γλώσσας.

Πολύ περισσότερο η iCon, πέρα από την υποστήριξη προγραμμάτων σπουδών με ευέλικτη εμπλουτισμένη μάθηση, βοηθά επίσης στην επαγγελματική εξέλιξη, δικτύωση και υψηλή απασχολησιμότητα των αποφοίτων. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, πάνω από 90% των αποφοίτων εργάζονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Και το σπουδαιότερο; Επειδή σπουδάζετε κατευθείαν σε κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο που δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός, παρόλα τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα, οι σπουδές σας δεν στοιχίζουν περισσότερο. Απεναντίας, από την αρχή γνωρίζετε το συνολικό κόστος των σπουδών σας μέχρι την απόκτηση του τίτλου σας (που περιλαμβάνει τα πάντα, μέχρι και τα βιβλία), χωρίς να επιβαρύνεστε με επιπλέον «κρυφά» έξοδα. Τέλος, ως κατευθείαν φοιτητής του βρετανικού πανεπιστημίου, πληρώνετε τις δόσεις των διδάκτρων σας κατευθείαν στο Πανεπιστήμιο και έτσι το κόστος σπουδών έχει ελαττωθεί κατά τουλάχιστον 20%. Συμπερασματικά, με την iCon λαμβάνετε σοβαρή εκπαίδευση και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών μεγάλης αξίας, οπότε απολαμβάνετε… «Best Value for Money».

Για κράτηση θέσεων στις ανοικτές εκδηλώσεις ενημέρωσης στις 19/5 και 26/5 απευθυνθείτε στα 210 9248534, 210 9248065, 2310 264570 και www.icon.gr, icon@icon.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!