tromaktiko: Έλεγχος στο σπίτι της Mariah Carey για ποτά και ναρκωτικά

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Έλεγχος στο σπίτι της Mariah Carey για ποτά και ναρκωτικά



Η Υπηρεσία Προστασίας παιδιών, πήγε για έλεγχο στο σπίτι της Mariah Carey, για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν ίχνη ποτού και ναρκωτικών!
Τι έγινε ρε παιδιά;; Είδε η Mariah Carey, ότι η ζωή με τα μωρά δεν είναι όπως την είχε φανταστεί και είπε να πιει για να ξεχαστει;;
Η τραγουδίστρια και ο άντρας της Nick Cannon, όπου μόλις πριν λίγο καιρό, στις 30 Απριλίου, έγιναν γονείς των διδύμων Moroccan Scott και Monroe, έπαθαν σοκ όταν ήρθαν στο σπίτι τους από το ""Department of Children and Family"" (DCFS) και τους κατηγόρησαν ότι θέτουν τα παιδιά σε κίνδυνο καταναλώνοντας αλκοόλ και ναρκωτικά!!! Και ότι έχουν πληροφορίες από το Νοκοκομείο στο οποίο γέννησε η Mariah. Εγκεφαλικόοο!!!
Η Mariah η οποία επέστρεψε σπίτι με τα μωρά, μόλις πριν 2 εβδομάδες, παραδέχτηκε ότι στο Νοσοκομείο είπιε μόνο μια μπύρα Guinness, και μόνο μετά από τη συμβουλή της μαίας ότι θα την βοηθούσε στο θηλασμό!
Το ζευγάρι θύμωσε πολύ που πάνε να βγάλουν είδηση από αυτό, και είπε γελοίους τους ισχυρισμούς!!! Ως εδώ ακούω τη Mariah να ουρλιάζει! Ω Θεέ μου!!
http://whatwomenlove.gr/article.aspx?id=461
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!