tromaktiko: Απάντηση στο "Σχετικα με STan James"

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Απάντηση στο "Σχετικα με STan James"



Τι μας λες ρε φιλαράκο που εκπροσωπείς την Stan Jame στην Ελλάδα;;; Δηλ. Αν εγώ έκανα λάθος γιατί πόνταρα σε λάθος στοίχημα θα μου το ακύρωνε η Stan James?????? (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/stan-james_21.html) Μάλλον ΟΧΙ!!!!! Το νταβατζηλίκι που πουλάει η εταιρία σου δηλ. δεν πρέπει να το ξέρει ο κόσμος και να αποφεύγει κάτι τέτοιες εταιρίες; Τι θα πει έκανε λάθος;;;; Δεν αποδέχτηκε το στοίχημα;; Ας πρόσεχε η εταιρία. Με αυτό το νταβατζιλίκι της δηλαδή μπορεί κάθε στοίχημα που έχεις ποντάρει να σου το ακυρώσει έτσι γιατι μπορεί;;;;

Όσον αφορά τον φίλο που θέλει να μάθει που μπορεί να απευθυνθεί προς το παρόν μπορείς να απευθυνθείς στην IBAS http://www.ibas-uk.com/ Είναι η επιβλέπουσα αρχή επίλυσης διαφορών στο Ηνωμένο βασίλειο που είναι νομικά υπεύθυνο για διαφορές με την συγκεκριμένη «εταιρία»

Μάγκες μακριά από τέτοιες εταιρίες. Επιλέξτε σοβαρές εταιρίες για στοιχηματισμό που έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας και τουλάχιστον δεν πουλάνε νταβατζιλίκι σαν την προαναφερόμενη! Όσοι ξέρετε από αγγλία ξέρετε σε ποιες εταιρίες να ποντάρετε αφού έχουν χρόνια εμπειρίας και έχουν δώσει δείγματα ότι ακόμα και όταν ο διαιτητής κάνει λάθος εκείνες πληρώνουν τους πελάτες τους κανονικά ανεξάρτητα από τα λάθη των διαιτητών. Μην τσιμπάτε στις προσφορές που τις κάνουν με τέτοιο τρόπο για να σας εγκλοβίζουν στα bonus τους και να σας υποχρεώσουν να ποντάρετε 2 – 3 ή ακόμα και 6 φορές τα χρήματα που τοποθετήσατε σε συγκεκριμένες αποδόσεις (π.χ. από 1,50 και πάνω!!!) μόνο και μόνο γιατί θέλουν να σας τα φάνε!

Στην αγγλία υπάρχουν αρχές που κάνουν σωστά την δουλειά τους και να ξέρετε ότι ο πελάτης στην αγγλία έχει δύναμη. Η αρχές το διασφαλίζουν αυτό!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!