tromaktiko: ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΥΧΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ: Το tromaktiko και το Sikyon Coast Hotel σας προσφέρουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα τριήμερο!

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΥΧΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ: Το tromaktiko και το Sikyon Coast Hotel σας προσφέρουν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα τριήμερο!



Ένα ζευγάρι κερδίζει ένα τριήμερο στο Sikyon Coast Hotel με ΔΩΡΕΑΝ διαμονή και πρωινό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε μια φωτογραφία με τους δυό σας, σε μια γλυκιά πόζα. Μετά από κλήρωση...
το ζευγάρι θα κερδίσει το ΔΩΡΟ εντέλως ΔΩΡΕΑΝ!!! 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, έως την Παρασκευή 20 Μαίου 2011 στις 11μμ. Μαζί με την φωτογραφία, στείλτε μας τα κάτωθι στοιχεία: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑΘΕΡΟ & ΚΙΝΗΤΟ.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί του Σαββάτου 21 Μαίου 2011 μέσω της σελίδας μας. Επίσης θα ειδοποιηθούν και τηλεφωνικά. 
Αυτό το ιστορικό ξενοδοχείο 4 αστέρων βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία στην κορινθιακή παραλία, δίπλα στο πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου. Προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν και ένα κέντρο σπα και ευεξίας. Το Sikyon Coast Hotel διαθέτει μοναδική αρχιτεκτονική. Στεγάζεται σε μια βίλα του 1916, πρώην κατοικία του διάσημου ποιητή Άγγελου Σικελιανού, που περιβάλλεται από υπέροχους κήπους. Το Sikyon Coast Hotel προσφέρει δωμάτια με θέα στον κήπο, στο βουνό ή στη θάλασσα. Όλες οι μονάδες είναι όμορφα σχεδιασμένες, ευρύχωρες, με πολύ μεγάλα μπάνια με στεγνωτήρα μαλλιών. Οι standard ανέσεις στο δωμάτιο περιλαμβάνουν τηλεοράσεις LCD, king size κρεβάτια και δωρεάν υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet.





--------------------------------------------------------------------------------

Το 1916 ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός μαζί με την πρώτη του σύζυγο, Αμερικανίδα Εύα Πάλμερ, ολοκλήρωσε την κατασκευή της βίλλας στο κτήμα του στην Συκιά Κορινθίας. Το μοναδικής αρχιτεκτονικής τεχνοτροπίας οικοδόμημα, αγόρασε στα τέλη της δεκαετίας του '50 ο εφοπλιστής Σπύρος Τυπάλδος. Με επίκεντρο την βίλλα του Σικελιανού και το γειτνιάζον πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου ο Έλληνας εφοπλιστής δημιούργησε την πρώτη οργανωμένη τουριστική επιχείρηση στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με την ομώνυμη ακτοπλοϊκή εταιρεία, πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας. Στην σημερινή του μορφή το Sikyon Coast Hotel είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην μαγευτική κορινθιακή παραλία, που συνορεύει με το πευκοδάσος του Ξυλοκάστρου. Απέχει μόλις 117χλμ. από την Αθήνα. 


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Οι ημερομηνίες επιλέγονται από το ζευγάρι. Οι διανυκτερεύσεις στο Sikyon Coast Hotel είναι δύο (2). Στο ΔΩΡΟ περιλαμβάνεται πρωϊνό. Δεν περιλαμβάνονται τυχόν κατανάλωση από το mini bar του δωματίου, φαγητό στο εστιατόριο, θεραπείες spa. Η προσφορά ισχύει έως τέλη Ιουνίου, εκτός επίσημων αργιών (Αγ. Πνεύματος κτλ.). Αν η προσφορά δεν χρησιμοποιηθεί έως τα τέλη Ιουνίου, παύει να ισχυει. Για την επαλήθευση στοιχείων κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο απαιτούνται οι ταυτότητες των τυχερών.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΕΚΕΙ: 
sikyoncoast.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!