tromaktiko: Παίξε τώρα για 100 ευρώ κάθε μέρα!

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Παίξε τώρα για 100 ευρώ κάθε μέρα!



Το παιχνίδι που θα σας γεμίσει τις τσέπες και θα σας τρελάνει έφτασε! ΠΑΙΞΕ ΤΩΡΑ στο Batalla Fuerte και κάνε 100 κολαριστά ευρώ τη μέρα δικά σου!


Το Gazzetta.gr δίνει τη λύση στην κρίση φέρνοντας ένα... εθιστικό παιχνίδι γνώσεων. Η φιλοσοφία του δεν διαφέρει σε πολλά από το Photo Quiz που όλοι θα έχετε συναντήσει σε καφέ και άλλους δημόσιους χώρους.

Αν νομίζεις ότι ξέρεις πολλά από ποδόσφαιρο, τότε μπορείς να το αποδείξεις απαντώντας στις ερωτήσεις που θα σου τεθούν. Κάθε ερώτηση περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές απαντήσεων. Παίζεις όσες φορές θες!

Λεπτομέρεια; Ο καθένας από εσάς μπορεί να επιλέξει την ομάδα που υποστηρίζει στη Super League (συγκεκριμένα οι 16 που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε) και στο τέλος να την αναδείξει πρωταθλήτρια εβδομάδας μπροστά από τον... μισητό αντίπαλο.

Πώς; Αρκεί να είσαι γρήγορος και έτοιμος να απαντήσεις σωστά ή για την ακρίβεια, πιο γρήγορος και έτοιμος από τους ανταγωνιστές σου.

Αν καταφέρεις να απαντήσεις με επιτυχία όλες ή τις περισσότερες από τις ερωτήσεις που θα σου τεθούν, τότε προκρίνεσαι στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού και με ένα sms, ακολουθώντας τις οδηγίες, μπαίνεις στην τελική ευθεία για τα 100 ευρώ που θα μοιράζει το Gazzetta κάθε μέρα!

Όσες περισσότερες σωστές απαντήσεις δώσεις, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητές σου να κόψεις πρώτο το νήμα (που θα πέφτει κάθε βράδυ στις 12) και να βάλεις τα χρήματα στην τσέπη.

Συμβουλή; Παρακολούθησε το high score, υπολόγισε πόσους πόντους παίρνεις ανά απάντηση, δες πόσους ακόμα χρειάζεσαι για να ανέβεις στην κορυφή και δείξε τις γνώσεις σου.

Πάτησε ΕΔΩ και έφυγες για δυνατή μάχη!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!