tromaktiko: 170 ζευγάρια θα παντρευτούν την Παρασκευή στη Λάρνακα!

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

170 ζευγάρια θα παντρευτούν την Παρασκευή στη Λάρνακα!



Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, σε συνεργασία με τον Οργανωτή Ταξιδίων Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ, θα διοργανώσουν την προσεχή Παρασκευή στις...
έξι το απόγευμα την τέλεση μαζικών πολιτικών γάμων 170 ζευγαριών, που αποτελεί το μεγαλύτερο αριθμό πολιτικών γάμων που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί ανά το παγκόσμιο σε μια μόνο μέρα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στη γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι η τελετή που θα λάβει χώρα στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας, θα αφορά την τέλεση γάμων Ισραηλινών και Ρώσων που θα καταφθάσουν με πλοίο στο λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα. Ο συνολικός αριθμός ατόμων που αναμένεται να έρθουν ειδικά για τους σκοπούς της εκδήλωσης αναμένεται να ανέλθει στους 600 και περιλαμβάνει τα ζευγάρια, τα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα καθώς και επώνυμους καλλιτέχνες από το Ισραήλ που θα επιμεληθούν το ψυχαγωγικό τους πρόγραμμα.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας έχουν προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και για μεγιστοποίηση της προβολής της Λάρνακας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα ζευγάρια θα τύχουν υποδοχής στο λιμάνι της Λάρνακας από κορίτσια τα οποία θα τους ραντίζουν με τις μερρέχες ροδόσταγμα ενώ μετά το πέρας της τελετής θα δοθούν λουκούμια και θα παρουσιαστούν κυπριακοί χοροί, με στόχο να προσδοθεί ένα πιο παραδοσιακό χρώμα στην τέλεση των γάμων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Μωυσέως και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας Ντίνος Λευκαρίτης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ήδη τύχει μεγάλης προώθησης στο Ισραήλ και αναμένεται να δώσει τεράστια προβολή στη Λάρνακα ως τουριστικός προορισμός, καθότι η τελετή θα προβάλλεται από το κρατικό κανάλι του Ισραήλ και άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!