tromaktiko: Aπαντηση στο "Η γιαγιά έδωσε ΜΟΝΟ 1 ευρώ και ο παπάς δεν διάβασε τα ονόματα"

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Aπαντηση στο "Η γιαγιά έδωσε ΜΟΝΟ 1 ευρώ και ο παπάς δεν διάβασε τα ονόματα"



Χωρις να ειμαι απο του θερμοαιμους χριστιανους θα ηθελα να κανω μια διενεξη για την αντιμετωπιση των εκκλησιαστικων ζητηματων στη σημερον ημερα, με αφορμη την...
γιαγιουλα και τον παπα που δεν διαβασε τα ονοματα "Υπερ υγειας" γιατι δεν τον πληρωσε οσο επρεπε. Φιλε συκοφαντη, αραγε ξερεις την διαδικασια με την οποια γινεται η δεηση σε ολα τα ονοματα Υγειας και Αναπαυσης? Τα ονοματα διαβαζονται στην Προσκομιδη, εκει που γινεται η προετοιμασια δλδ των Τιμιων Δωρων και ειναι μεσα στο Ιερο την Εκκλησιας. Τα ονοματα διαβαζονται χαμηλοφωνα. Επισης τα χαρτια Υπερ Υγειας και Αναπαυσης ειναι εκατονταδες καθε Κυριακη. Πως εσυ αγαπητε, ετυχε και ειδες αναμεσα στα αλλα χαρτι το χαρτι της γριουλας, και προσεξες οτι ο ιερεας ΔΕΝ το διαβασε (χαμηλοφωνως) αλλα το προσπερασε?
Απλα βγαινουμε και λεμε διαφορα που ακουμε για τους ιερωμενους, για την Εκκλησια γενικοτερα τα οποια το 99% δεν ισχυουν. Τους κραζουμε που δεν βοηθουν τον λαο εν καιρω κρισης (χωρις να γνωριζουμε την βοηθεια που προσφερουν ανεκαθεν) αλλα ειμαστε υπερ του διαχωρισμου Εκκλησιας κρατους. Θελουμε να φορολογειται η Εκκλησια χωρις να γνωριζουμε οτι ΗΔΗ γινεται.
Θελουμε να κοπουν οι μισθοι των ιερωμενων χωρις να γνωριζουμε για τα ψιλα που περνουν και στα οποια γινονται περικοπες αλλα και ΓΙΑΤΙ πληρωνονται, ποτε ξεκινησε και υπο ποιο καθεστως.

Θελουμε να βρεθει ενας αλλος Σεργιος να πουλησει ολον τον θησαυρο της Εκκλησιας να βοηθησει τον λαο που πειναει χωρις να ξερει οτι διατηρει εδω και χρονια 400 και πλεον ιδρυματα, τα οποια αν δεν υπηρχαν η τα οποια αν ανηκαν σε κρατικους φορεις, θα ειχαμε κατακερματισθει οικονομικως χρονια
Πριν...Ελεος πια...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!