tromaktiko: Λαμία: Απατεώνες έβαλαν τη γιαγιά να σηκώσει 2.000 ευρώ από την τράπεζα

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Λαμία: Απατεώνες έβαλαν τη γιαγιά να σηκώσει 2.000 ευρώ από την τράπεζα



Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων.

Μια ακόμη περίπτωση εξαπάτησης ηλικιωμένης συνέβη την Παρασκευή το πρωί στη Λαμία. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για τους ίδιους απατεώνες που την ίδια μέρα έπεσαν πάνω στον Ζάρκο το λαμπραντόρ, όταν πήγαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένη στη οδό Θερμοπυλών, αλλά αυτή τη φορά πέτυχαν το στόχο τους, καταφέρνοντας να αποσπάσουν 2.000 ευρώ από το θύμα τους.
Οι δυο ευγενικοί κύριοι, γύρω στις 10.00΄το πρωί, πλησίασαν ηλικιωμένη γυναίκα σε συνοικία της Λαμίας. Της είπαν ότι η κόρη της χρωστάει 2.000 ευρώ στην Εφορία και ότι είναι η τελευταία μέρα που μπορεί να δώσει τα χρήματα, αλλιώς θα της έκαναν κατάσχεση του σπιτιού της.
Η καλοκάγαθη γιαγιά τους πίστεψε και αφού δεν είχε χρήματα στο σπίτι, πήρε το βιβλιάριο καταθέσεων και μαζί με τους απατεώνες πήγε στην τράπεζα και "σήκωσε" 2.000 ευρώ.Οι απατεώνες την περίμεναν λίγο πιο κάτω στην πλατεία Πάρκου. Μάλιστα όταν τους έδωσε τα χρήματα προσφέρθηκαν να την πάνε πάλι πίσω στο σπίτι της, αλλά η γιαγιά τους είπε να μη σας βάλω σε κόπο, θα γυρίσω με το αστικό λεωφορείο...

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, υπάρχουν πολλά κρούσματα που δεν καταγγέλλονται στην αστυνομία, είτε γιατί αφορούν σε μικροποσά, είτε γιατί δεν θέλουν τα θύματα για δικούς τους λόγους να τα καταγγείλουν.
Τονίζουμε για άλλη μια φορά, ότι επιβάλλεται τα παιδιά και τα εγγόνια να ενημερώσουν όλους τους ηλικιωμένους να μην εμπιστεύονται κανέναν ό,τι κι αν τους πει.
www.LamiaReport.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!