tromaktiko: Απάντηση για το Μερικές διαπιστώσεις για τη Γερμανία του 2011

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Απάντηση για το Μερικές διαπιστώσεις για τη Γερμανία του 2011



Φίλε μήπως ζείς σε άλλη χώρα και δεν το έχεις καταλάβει;Γιατί αυτά που λές στην Γερμανία ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
Οι Γερμανοί δεν ασχολούνται?? Που βγήκαν και φώναζαν για τον σταθμό (Stuttgart 21) ότι θα κοστίσει πολλά λεφτά και έγινε χαμός??? Δεν βγήκαν να βαράνε κατσαρόλες όπως εμείς και να πίνουν φραπέ. Και χωρίς συγκέντρωση απο το Fb.
Αστυνομία δεν υπάρχει που πρίν κλείσεις το τηλέφωνο είναι εκεί?? Ή που γυρνάνε 24 ώρες το 24ωρο ΠΑΝΤΟΥ. Που είδες εγληματικότητα?? Σε εξαφανίζουν απο τον ήλιο πρίν το καταλάβεις.
Οι τηλεπικοινονίες δεν δουλεύουν που έχουν αγοράσει και τον ΟΤΕ?? Μην μας τρελάνεις τώρα. Ποιο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ και όχι .....ρδελο όπως εμείς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και με αποδείξεις. Αν ζεις σε κανα ...λοχώρι της Γερμανίας (που αμφιβαλλω) τότε οκ

Αναγνώστης

--------------------

μαλλον σε αλλο κρατος ζεις η τα βλεπεις διαφορετικα φιλε μου! εχω εδω και 1 χρονο που μενω Γερμανια λογο σπουδων! και μενω πολυ κοντα σε σενα! στην βαδη βυτεμβεργη αν εχεις ακουστα! εγω προσωπικα καθε βραδυ οταν βγαινω την βολτα μου η οτιδηποτε αλλο, παντα βλεπω αστυνομια στον δρομο! παντου υπαρχουν καμερες στους αυτοκινητοδρομους για τυχον παραβασεις! και παντου υπαρχουν πολιτες που οταν βλεπουν καποια παραβαση το καταγγελουν αμεσως στην αστυνομια και οχι δεν ειναι ρουφιανοι! απλα νοιαζονται για το καλο ολων! γιατι ετσι οπως θα υπερβω εγω το οριο ταχυτητας και μπορω να κανω καποιο ατυχημα ετσι μπορουν να το κανουν αλλοι 89.000.000 πολιτες και να γινει πανικος αλλα γιατι να χαθουν τοσες ζωες? ειμαι 19 χρονων και ηδη με εχει σταματησει η αστυνομια για πληρη ελενχο ακομα και για να δουνε αμα ειμαι υπο επηροη ναρκωτικων στην ελλαδα που ο καθενας κατι οτι του καπνισει το μονο που κανουν οι μπατσοι(γιατι εχει διαφορα ο μπατσος με τον αστυνομικο καθως αλλο να σου μιλανε στον πληθυντικο σαν κυριο και αλλο σαν σκουπιδι ειναι να ζητησουν απλα το διπλωμα και πες μου οτι δεν εχει καλυτερη ζωη η γερμανια! τοτε απλα τα βλεπεις ολα μονοπλευρα! καληνυχτα ελλαδα!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!