tromaktiko: Προφυλακίστηκαν οι δύο Ινδοί για το βιασμό της 29χρονης

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Προφυλακίστηκαν οι δύο Ινδοί για το βιασμό της 29χρονης



Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι δύο νεαροί ινδοί, 22 και 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το βιασμό μίας...
29χρονης γερμανίδας, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην παραλία του Πλατανιά.

Χθες οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου, όπου υποστήριξαν ό,τι και από την πρώτη στιγμή: ότι οι ίδιοι δεν είναι οι δράστες του βιασμού και της ληστείας σε βάρος της γερμανίδας ξεναγού, αρνούμενοι τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει διαταχθεί να γίνει εξέταση DNA, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 29χρονης, ήταν γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής, όταν η νεαρή ξεναγός αποφάσισε να τρέξει στην παραλία του Πλατανιά. Οι δύο άντρες εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και την ερημιά, την πλησίασαν, την ακινητοποίησαν και τη μετέφεραν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίσμα, όπου ο ένας από αυτούς τη βίασε, αφού ο δεύτερος την έδεσε πισθάγκωνα.

Στη συνέχεια, της αφαίρεσαν το κινητό της τηλέφωνο και 30 ευρώ που είχε πάνω της και τράπηκαν σε φυγή. Η νεαρή κοπέλα παρά το σοκ της κατάφερε να πάει σε παρακείμενο κέντρο, από όπου ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Οι δύο ινδοί συνελήφθησαν μία μέρα αργότερα και η 29χρονη τους αναγνώρισε.
http://www.flashnews.gr/page.ashx?pid=3&aid=22182&cid=3
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!