tromaktiko: 30 Έλληνες ιατροί ,30 αστακοί στα Σύβοτα ...και οι Γερμανοί με γύρο

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

30 Έλληνες ιατροί ,30 αστακοί στα Σύβοτα ...και οι Γερμανοί με γύρο



Αυτή είναι πραγματική ειδηση και δεν είναι ανέκδοτο. Tο βράδυ της 25ης Ιουνίου ημέρα Σάββατο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας σε ψαροταβέρνα της παραλίας έγινε το...
τραπέζι 30 Ελλήνων γιατρών οι όποιοι κατέβηκαν απο το Diamond Sivota 5 Αστέρων Ξενοδοχείο μια παρέα 30 γιατρών από αυτούς που δηλώνουν εισόδημα 9.900 το χρόνο να γλυτώσουμε το εισόδημα, και αφού είχαν παραγγείλει τα σχετικά γιατί καμιά ταβέρνα δεν έχει στην κατοχή της 30 αστακούς !!! Κατανάλωσαν 30 Αστακούς και σχετική μακαρονάδα, βεβαίως η αστακομακαρονάδα δεν μπορεί να συνοδέυετε από την ταπεινή μπύρα !!

Η παρέα των 30 γιατρών αναχώρησε μετα το δείπνο πάλι για το 5 άστερο ξενοδοχείο της περιοχής, αλλά παρέα Γερμανών που έτρωγε γύρο και έπινε μπύρες μόλις 20 μέτρα απο τον ψαροταβέρνα άρχισαν τα σχόλια όπως ακριβώς μας τα μετέφερε γερμανομαθής φίλος ο όποιος ήταν για δεκαετίες εργάτης στην Γερμανία, οι Γερμανοί οικογενειάρχες λοιπόν αφού έμαθαν την ιδιότητα των ανθρώπων που καταβρόχθιζαν τους αστακούς αναρωτιοντουσαν πώς είναι είναι δυνατόν σε μια χώρα που ειναι υπό κατάρρευση να υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε αστακούς και αυτοί που τους βοηθάνε τρώνε γύρους !!!!
Η όλη κατάσταση σχολιάστηκε άσχημα και απο πολλούς Έλληνες και Ιταλούς της περιοχής
Θα ηθελα να μάθω βέβαια αν οι γιατροί θα προσκομίσουν και τας αποδείξεις για το αφορολόγητο των 9.900!!!
http://trikalagr.blogspot.com/2011/06/30-30.html#ixzz1QS6i1A3I
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!