tromaktiko: 40 χρόνια τώρα κάναμε υπομονή

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

40 χρόνια τώρα κάναμε υπομονή



Ελληνίδες, Έλληνες εχω τι ανάγκη να σας πω και εγω κάποιες απόψεις σαν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ Πολίτης αυτής της ΧΩΡΑΣ και να εκφράσω κάποια θέματα που με ενοχλούν και με πικραίνουν.

40 ΧΡΟΝΙΑ τώρα κάναμε υπομονή
40 ΧΡΟΝΙΑ ολόκληρη ζωή μας έχουν βάλει σε λούκι, αυξάνονται τα ΦΠΑ, ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ και τέλος ΦΟΡΟΙ , ΦΟΡΟΙ και τώρα ακόμοι περισσότεροι φόροι θα μας οδηγήσουν στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
Είναι κρίμα για εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι ΚΡΙΜΑ για εμάς όλους τους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση.
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ και τα τρώνε. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ακόμη και τώρα χαμογελάνε στα ΚΑΝΑΛΙΑ και μιλάνε για ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ και ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Και ρωτώ ποια ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?
Είναι δυνατόν να υπάρχει τόση ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ στους Δρόμους να υπάρχει τόση πολή αγανάκτηση και χθές ακούσαμε ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ των προέδρων των κομμάτων και δεν αναφέρθηκαν στον ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ. Πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ μπορεί να είναι.
Εχουν Καταλάβει το Μήνυμα που στέλνει ο ΛΑΟΣ ?
Εχουν Καταλάβει ότι η ΑΝΕΡΓΙΑ είναι πάνω απο 20% ?
Εχουν Καταλάβει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ?
Εχουν Καταλάβει ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ?
Εχουν Καταλάβει ότι Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ?
Εχουν Καταλάβει οτι Ο ΛΑΟΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ?
Εχουν Καταλάβει οτι ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να ΚΟΡΟΕΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ?
Εχουν Καταλάβει οτι ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ?
Εχουν ΚαταΛάβει οτι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ περισσότερο απο ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΣ ?
Εχουν Καταλάβει ότι ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ?
Και φυσικά δεν τα έχουν καταλάβει γι' αυτό χαμογελάνε σήμερα και πάνε με χαμόγελο να ορκιστούν ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ εμάς τους ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ πολίτες τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ότι τώρα όλα τα τα φτιάξουν.
Αυτή την στιγμή σας παρακολουθώ και σας αναφέρω ότι η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ ΛΕΕΙ : " ΑΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ. "
Οι 300 Βουλευτές ζουν σε δικό τους κόσμο επειδή το μήνυμα απο τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ δεν το έχουν πάρει ενημερώστε τους οτι το ΜΗΝΥΜΑ ΛΕΕΙ :
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
Απο εδώ και πέρα τον ΛΟΓΟ έχει ο ΛΑΟΣ θα δείτε τι μέλει γενέσθε ...
Τέλος θέλω να εκφράσω την δυσαρεσκειά μου και την Πικρία μου σε όλους εκείνους που κάθονται στα σπίτια τους και δεν καταιβαίνουν στους ΔΡΟΜΟΥΣ τις ΠΛΑΤΕΙΕΣ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...
ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ...
ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ...

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!