tromaktiko: Λήστεψαν και τραυμάτισαν σοβαρά 42χρονο στη Λεμεσό

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Λήστεψαν και τραυμάτισαν σοβαρά 42χρονο στη Λεμεσό



Ανδρας, ηλικίας 42 ετών, τραυματίστηκε κρίσιμα στην Λεμεσό από άγνωστο πρόσωπο το οποίο τον χτύπησε με άγνωστο αντικείμενο στο κεφάλι και του απέσπασε τσαντάκι που περιείχε χρηματικό ποσό 3000...
Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, «γύρω στις 23.00 χθες το βράδυ άνδρας ηλικίας 42 ετών, στην Λεμεσό, ιδιοκτήτης υποστατικού, μετά το κλείσιμο της επιχείρησής του, κατευθυνόταν πεζός προς το αυτοκίνητό του και άγνωστος άνδρας του επιτέθηκε και τον χτύπησε με άγνωστο όργανο στο κεφάλι».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος έπεσε στο έδαφος και ο δράστης έκλεψε το τσαντάκι που κρατούσε μέσα στο οποίο υπήρχε το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ότι υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Η κατάστασή της υγείας του θεωρήθηκε κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!