tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "Η γενιά των 600ευρώ στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης του Γεωργίου Α. Παπανδρέου για τα νέα φορολογικά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος σταθερότητας"

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ "Η γενιά των 600ευρώ στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης του Γεωργίου Α. Παπανδρέου για τα νέα φορολογικά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος σταθερότητας"



ΠΑΣΟΚΤΖΗ, άκου να σου πω, εγώ δεν είμαι ούτε άεργος, ούτε τεμπέλης. Χάρη στο ΠΑΣΟΚ σου, εδώ και ένα χρόνο ψάχνω για δουλειά και δε μπορώ να βρω τίποτα.
Ήμουν τόσο απελπισμένος που δούλευα 8ωρα για 200 ευρώ μαύρα. Τη μάνα μου την απολύσανε από τη δουλειά όπως και άλλες στην ηλικία της γιατί κράτησαν τις μικρότερες που κοστίζουν λιγότερο. Ο πατέρας μου αναγκάστηκε να κλείσει το μαγαζί γιατί η εφορία μας γονάτισε. Στους παππούδες μου, που! πλήρωναν το ΙΚΑ συνετά τους μείωσε τα πολλά που παίρνουνε. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ να εφαρμόσει μέτρα λιτότητας. Ακούς ΠΑσόκε; Βγήκε φωνάζοντας ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δες τα ψέματα του (μη τον χαρακτηρίσω) σου!

Αναγνώστης

------------------------------------

γενιά των €592 τον υποστηρίζει ή μόνο εσύ; Σαν νέος φοιτητής κάτι τέτοια ακούω και είμαι πεπεισμένος πλέον ότι σωτηρία δεν υπάρχει. Έχω βαρεθεί από μικρούς να σας γαλουχίζουν σε ένα μικροκομματικό κλίμα. Ας σου αφαιρέσει κάποιος το δικαίωμα ψήφου, θα μας καταστρέψεις εσύ και οι ομοίοι σου και στις επόμενες εκλογές. Πόσο τυφλοί ή βολεμένοι είστε άραγε να μην σας έχει ακουμπήσει η κρίση και να θέλετε κι άλλα μέτρα! Θα 'πρεπε να ζητάς συγνώμη ! από όλους, αντί να μας την λες κιόλας που δεν του λένε και μπράβο του Γιωργάκη.
Ο ΓΑΠ δεν πήρε καμία τέτοια εντολή στις εκλογές το 2009. Με άλλο σύνθημα βγήκε κι άλλα εφάρμοσε, για τα περισσότερα από τα οποία ευθύνεται αυτός (πχ. κερδοσκοπία των τοκογλύφων εις βάρος μας) Κάθε μέρα βγαίνει στην τηλεόραση και στις εφημερίδες και ψεύδεται. Εθελοτυφλεί στην τραγική κατάσταση που δημιούργησε στην Ελλάδα και αντί να χτυπήσει τους κατέχοντες, χτυπάει ανελέητα τους μη έχοντες. Άνοιξε να διαβάσεις κανά βιβλίο της προκοπής γιατί σε έχει φάει το facebook και ο freddo.

Αναγνώστης

------------------------------------

Φίλε μάλλον εσύ είσαι ο πρασινοφρουρός ο βολεμένος!!!! Κάνε εσύ την προπαγάνδα σου όπως ξέρεις μην χάσεις την καρεκλίτσα σου που μαλών θα έχεις!!! Όσο για της διαμαρτυρίες εμείς δεν καίμε ρε είμαστε Έλληνες όπως έκαναν κάποιοι για να έρθουν στην εξουσία!!!! Καρεκλοκένταυροι ρεεεεε!!!

Αναγνώστης

------------------------------------

Διάβασα την ανάρτηση του αναγνώστη και το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι πως απλώς ειρωνεύεται... Αν όχι, θα τον παρακαλούσα να μιλάει για τον εαυτό του και να μην γενικέυει τόσο τα λεγόμενα του ώστε να θεωρεί ότι εκφράζει μια ολόκληρη γενιά. Να τον ενημερώσω επίσης, πως όλοι οι υγιείς Έλληνες πολίτες θα ήθελαν ένα ΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργό, όχι στην ταυτότητα, ιθαγένεια κλπ, αλλά στην ψυχή. Ο Γιωργάκης μας απέδειξε πως είναι μόνο Jeffry και όπως είναι φυσικό δεν ξέρει τι θα πει φιλότιμο, αφού δεν υπάρχει ως έννοια σε καμία άλλη γλώσσα, πλην της ελληνικής, και μας έχει δείξει ότι γενικά με την έκφραση δεν το έχει... Πως να καταλάβει μια άγνωστη αλλά τόσο βαρυσήμαντη λέξη...;;; Θα ήθελα επίσης να μάθω σε πια κατηγορία απο αυτές που ανέφερε εντάσει τον εαυτό του...

Αναγνώστης

---------------------------------

Καλά ρε φίλε μου σε ποιον πλανήτη ζεις????

Δεν βλέπεις ότι πάμε κατά διαόλου....?Πιστεύεις ακόμα σε αυτους του κλέφτες που μας κυβερνάνε τόσα χρόνια? Έλεος πια με αυτό το βάψιμο που έχουμε σαν λαός!!!!!!!!!!!Δεν γουστάρουμε άλλο πια αυτο το σύστημα!!!!!!!

Αναγνώστης

---------------------------------

Καλα, εσυ φιλε μου εισαι αρρωστος ! να το κοιταξεις! με οσα εχει κανει το ΠΑΣΟΚ , αν εξακολουθεις να γραφεις τετοιες αερολογιες , ε τοτε χρειαζεσαι βοηθεια!

Αναγνώστης

---------------------------------

Σχετικά με "Η γενιά των 600ευρώ στηρίζει τις προσπάθειες της κυβέρνησης του Γεωργίου Α. Παπανδρέου για τα νέα φορολογικά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος σταθερότητας" έπρεπε κανονικά να βάλετε υπογραφή Γεώργιος Α. Παπανδρέου! Τρελό γέλιο, μόνο αυτός και ο Παπακωνσταντίνου θα έγραφαν τέτοια!!!

Αναγνώστης

---------------------------------

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!