tromaktiko: Αθώος στις 7 κατηγορίες δήλωσε ο Στρος Καν - Στις 18 Ιουλίου η επόμενη ακροαματική διαδικασία...

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αθώος στις 7 κατηγορίες δήλωσε ο Στρος Καν - Στις 18 Ιουλίου η επόμενη ακροαματική διαδικασία...



Όπως και αναμενόταν αθώος και στις 7 κατηγορίες δήλωσε σήμερα ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν...
Συγκεκριμένα ενώπιον ποινικού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης δήλωσε αθώος στις κατηγορίες για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος μιας καμαριέρας ενός ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης.
Στην ερώτηση του δικαστή Μάικλ Όμπους, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε, αν δηλώνει αθώος ή ένοχος στις επτά κατηγορίες που τον βαρύνουν, ο Στρος-Καν απάντησε “αθώος”. Να αναφέρουμε ότι ο δικαστής όρισε ότι η επόμενη ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί στις 18 Ιουλίου. Λίγο αργότερα ο Στρος-Καν αποχώρησε από το δικαστήριο.
Στα παραλειπόμενα της σημερινής ημέρας, ο Στρος-Καν έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αν Σενκλέρ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου 100 διαδηλώτριες που φορούσαν στολές καμαριέρας, τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας “ντροπή σας”
Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση καταδικαστικής απόφασης, ο μέχρι πρότινος υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία αντιμετωπίζει ποινή φυλάκιση έως 25 χρόνια για τις κατηγορίες της εγκληµατικής σεξουαλικής πράξης, απόπειρας βιασµού, εξαναγκασµό σε ασέλγεια, κακοποίηση, παράνοµη κατακράτηση και θωπείες.
www.greekfinanceforum.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!