tromaktiko: Εκκαθάριση τώρα και νέα γκαρνταρόμπα με έκπτωση έως -80% !

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Εκκαθάριση τώρα και νέα γκαρνταρόμπα με έκπτωση έως -80% !



Η Άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για μια καλή εκκαθάριση ντουλάπας που θα σας επιτρέψει να βρίσκετε πολύ πιο εύκολα ωραία outfits καθημερινά! Εμείς σας προτείνουμε να ακολουθήσετε 5 απλά βήματα που θα βοηθήσουν πολύ αυτή την διαδικασία.

1. Ξεκινήστε βγάζοντας όλα τα ρούχα από την ντουλάπα και απλώνοντας τα πάνω σε ένα κρεβάτι.

2. Δοκιμάστε όσα περισσότερα από αυτά μπορείτε για να δείτε πως σας πέφτουν.

3. Ετοιμάστε τρείς σακούλες/τσάντες. Η πρώτη είναι τα ρούχα που δεν πρόκειται να φορέσετε πια και θα πρέπει να πάνε σε φίλες ή κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Η δεύτερη είναι αυτά για τα οποία δεν είστε πολύ σίγουρη αν θα τα φορέσετε. Η τρίτη είναι ρούχα που χρειάζονται μικρές επιδιορθώσεις ή θα θέλατε να μεταποιήσετε.

4. Τις επόμενες δύο εβδομάδες από την εκκαθάριση προσπαθήστε να συνδυάσετε ρούχα από την σακούλα αυτών για τα οποία δεν ήσασταν σίγουρη αν τα θέλετε. Όσα δεν φορεθούν καθόλου μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να τα ξεφορτωθείτε.

5. Φροντίστε να πάτε άμεσα τα ρούχα της τρίτης σακούλας για επιδιόρθωση/μεταποίηση. Ότι δεν έχει φτιαχτεί μετά το παραπάνω διάστημα των δύο εβδομάδων πρέπει επίσης να φύγει.

Η διαδικασία αυτή εκτός των άλλων θα σας βοηθήσει να δείτε και τι πραγματικά σας λείπει για να μην κάνετε περιττές αγορές. Κι αν θέλετε να προστατέψετε ακόμα περισσότερο την τσέπη σας γίνετε μέλος στην brandsGalaxy.gr, το 1ο Fashion Shopping Club στο ελληνικό διαδίκτυο από εδώ .

Η brandsGalaxy.gr είναι μια κοινότητά που αποτελείται από χρήστες που απολαμβάνουν να αγοράζουν επώνυμα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και είδη σπιτιού σε απίστευτες τιμές με έκπτωση έως και 80% χαμηλότερα από την αρχική τους τιμή λιανικής πώλησης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!