tromaktiko: Τι θα βάλεις στην τσάντα της παραλίας και πως θα τα αποκτήσεις με έκπτωση έως 80%!

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τι θα βάλεις στην τσάντα της παραλίας και πως θα τα αποκτήσεις με έκπτωση έως 80%!



Σιγουρευτείτε πως δεν σας λείπουν κάποια βασικά πράγματα που θα κάνουν τις βουτιές σας πιο ευχάριστες και το στυλ σας στην παραλία ακαταμάχητο. Και για να τα αποκτήσετε στις καλύτερες τιμές γίνετε μέλος σ το 1ο Fashion Shopping Club στο ελληνικό διαδίκτυο από εδώ.

Να λοιπόν τι χρειάζεστε:

- Δύο μαγιό καθώς καλό είναι να αλλάξετε μαγιό όταν αυτό βραχεί . Αν μάλιστα διαλέξετε και λίγο διαφορετικό σχέδιο στο καθένα θα γλυτώσετε και τα έντονα σημάδια στο μαύρισμα σας!

- Καπέλο! Ψάθινο ή υφασμάτινο σας προστατεύει από τον ήλιο, ειδικά αν σας αρέσει η ηλιοθεραπεία και τα παιχνίδια στην παραλία.

- Αντηλιακό με αρκετά υψηλό δείκτη προστασίας για το δέρμα σας. Είναι ότι πιο σημαντικό μιας και ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο δέρμα και την υγεία σας.

- Σαγιονάρες ή ότι άλλο σας βολεύει ώστε να μην χρειαστεί να βάλετε τα παπούτσια σας για να περπατήσετε στην άμμο. Διαλέξτε ένα σχετικά ουδέτερο χρώμα ή ταιριάξτε τες με το μαγιό σας.

- Πετσέτα και ψάθα για να την απλώσετε πάνω, ώστε να μην κολλάει επάνω της και κατά συνέπεια επάνω σας η ενοχλητική άμμος.

- Γυαλιά ηλίου, είναι εξίσου σημαντικά με το αντηλιακό και προσδίδουν στυλ και γοητεία.

- Κάτι ελαφρύ που να μπορείτε να φορέσετε πάνω από το μαγιό για να κάτσετε στο beach bar ή σε κάποια ταβέρνα. Αυτό μπορεί να είναι σορτς και μπλουζάκι, ένα ωραίο τουνίκ ή ένα αέρινο φορεματάκι.

- Αν σας αρέσει να διαβάζετε χαλαρώνοντας κάτω από την ομπρέλα μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας περιοδικό ή ένα καλό βιβλίο.

- Μια μεγάλη και βολική τσάντα θαλάσσης για να βάλετε μέσα όλα τα παραπάνω!

Η brandsGalaxy.gr είναι μια κοινότητά που αποτελείται από χρήστες που απολαμβάνουν να αγοράζουν επώνυμα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και είδη σπιτιού σε απίστευτες τιμές με έκπτωση 30% έως και 80% χαμηλότερα από την αρχική τους τιμή λιανικής πώλησης.

Για ν' αγοράσετε από την brandsGalaxy.gr θα πρέπει να γίνετε μέλος. Η ιδιότητα μέλους είναι Δωρεάν και δεν υπάρχουν περαιτέρω δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Από τη στιγμή που θα γίνετε μέλος μπορείτε να το διαδώσετε και να προσκαλέσετε τους φίλους σας για να γίνουν μέλη.

Οι προσφορές της brandsGalaxy.gr διαρκούν μόνο λίγες ημέρες και προσφέρουν περιορισμένο αριθμό ειδών αποκλειστικά για τα μέλη. Τα μέλη ενημερώνονται για τις μελλοντικές προσφορές μέσω E-mail.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!