tromaktiko: Τα τέλεια γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σου με έκπτωση έως 80%!

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τα τέλεια γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σου με έκπτωση έως 80%!



Τα γυαλιά ηλίου εκτός από το ότι προσδίδουν στυλ, προστατεύουν και τα μάτια μας από τον ήλιο. Γίνετε τώρα μέλος στην brandsGalaxy.gr για να μην χάσεις την επόμενη καμπάνια επώνυμων γυαλιών ηλίου με έκπτωση έως 80%.


Αν θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή στα γυαλιά ηλίου πρέπει να πάρεις υπόψη σου το σχήμα του προσώπου σου.

Στρογγυλό: Αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο καλύτερα να στραφείς σε πιο τετραγωνισμένες φόρμες και κοντούς φακούς ώστε να προσθέσεις γωνίες στο πρόσωπο!

Τετράγωνο/με γωνίες: Για το πρόσωπο με γωνίες ισχύει ο αντίστροφος κανόνας δηλαδή ταιριάζουν καλύτερα τα στρογγυλά γυαλιά που θα απαλύνουν τις έντονες γραμμές του προσώπου.

Οβάλ: Οι τυχεροί/ές με οβάλ σχήμα προσώπου μπορούν να φορέσουν σχεδόν τα πάντα! Ένα ιδιαίτερα κολακευτικό στυλ για αυτά τα πρόσωπα είναι τα δημοφιλή aviators.

Τώρα που γνωρίζεις τους κανόνες μπορείς να κάνεις κι εσύ την καλύτερη επιλογή στην brandsGalaxy.gr το 1ο Fashion Shopping Club στο ελληνικό διαδίκτυο.

Δεν είσαι ακόμα μέλος στην brandsGalaxy.gr; Κάνε την εγγραφή σου εδώ για να απολαμβάνεις επώνυμα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και είδη σπιτιού σε απίστευτες τιμές με έκπτωση 30% έως και 80% χαμηλότερα από την αρχική τους τιμή λιανικής πώλησης!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!