tromaktiko: Μάθε τις φετινές τάσεις στα μαγιό και αγόρασε το δικό σου με έκπτωση έως και 80%

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μάθε τις φετινές τάσεις στα μαγιό και αγόρασε το δικό σου με έκπτωση έως και 80%



Οι τάσεις της μόδας στα μαγιό, όπως και για τα ρούχα αλλάζουν κάθε χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδέψετε πολλά για ένα καινούριο μαγιό μέσα στην μόδα. Αποκτήστε το οικονομικά από την brandsGalaxy.gr, το 1ο Fashion Shopping Club στο ελληνικό διαδίκτυο!

Τα έντονα χρώματα είναι ο πιο βασικός κανόνας για να είστε μέσα στην μόδα φέτος το καλοκαίρι και αυτό ισχύει φυσικά και για το μαγιό σας.

Διαλέξτε δύο διαφορετικά έντονα χρώματα για το πάνω και το κάτω μέρος του bikini σου αν σας αρέσουν τα block colors. Διαφορετικά συνδυάστε ένα εμπριμέ με ένα μονόχρωμο.

Πολύ στην μόδα είναι επίσης τα “navy” μοτίβα με μπλε ή κόκκινες ρίγες κατά προτίμηση σε ρετρό γραμμές. Αν τέλος προτιμάτε τo ολόσωμο διαλέξτε ένα με ενδιαφέροντα κοψίματα (cut-outs) στην μέση ή την πλάτη.

Όσο για τα ανδρικά ισχύουν ακριβώς οι ίδιες τάσεις με παραπάνω ενώ πολύ τις μόδας είναι τα μαγιό-βερμούδα σε fluo χρώματα (λαχανί, γαλάζιο ή πορτοκαλί)!

Ότι και να διαλέξετε, φορέστε το με αυτοπεποίθηση και καλές βουτιές!

Η brandsGalaxy.gr είναι μια κοινότητά που αποτελείται από χρήστες που απολαμβάνουν να αγοράζουν επώνυμα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και είδη σπιτιού σε απίστευτες τιμές με έκπτωση 30% έως και 80% χαμηλότερα από την αρχική τους τιμή λιανικής πώλησης.

Για ν' αγοράσετε από την brandsGalaxy.gr θα πρέπει να γίνετε μέλος από εδώ. Η ιδιότητα μέλους είναι Δωρεάν και δεν υπάρχουν περαιτέρω δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Από τη στιγμή που θα γίνετε μέλος μπορείτε να το διαδώσετε και να προσκαλέσετε τους φίλους σας για να γίνουν μέλη.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!