tromaktiko: Απλά μας κοροϊδεύουν.....

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Απλά μας κοροϊδεύουν.....



Πραγματικά έχουμε βαρεθεί να ακούμε και να γράφουμε, όλες αυτές τις ημέρες, για τις πιθανές επιπτώσεις μιας καταψήφισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, τι θα γίνει, τη χρεοκοπία της χώρας που θα ακολουθήσει, πιθανόν τα “τανκς που θα χρειαστούν” ...
σύμφωνα με τα όσα τραγικά δήλωσε για ακόμη μια φορά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος, σε εφημερίδα μάλιστα του εξωτερικού (έστω αν και λίγο οι δηλώσεις του αλλάχθηκαν, για να λέμε και την αλήθεια) και άλλα τέτοια.

Όπως όμως τελικά φαίνεται, οι πολιτικοί για ακόμη μια φορά μας κοροϊδεύουν. Συγκεκριμένα, το Reuters αποκάλυψε χθες (κάτι το οποίο μάλιστα δε διαψεύδεται από την Ε.Ε), ότι σε περίπτωση καταψήφισης του μεσοπρόθεσμου υπάρχει έτοιμο σχέδιο για την αντιμετώπιση των εξελίξεων. Σύμφωνα λοιπόν με το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις Ευρωπαίου αξιωματούχου, υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, με σκοπό να αποφευχθεί η χρεοκοπία της Ελλάδας σε περίπτωση που το μεσοπρόθεσμο απορριφθεί. Συγκεκριμένα, το στέλεχος δήλωσε στο πρακτορείο “δεν έχουμε το σχέδιο μόνον κατά νου, το επεξεργαζόμαστε, να είστε βέβαιοι”, τόνισε επισημαίνοντας ότι και στο νέο σχέδιο, δεν προβλέπεται χρεοκοπία της Ελλάδας.
Για ακόμη μια φορά λοιπόν ο λαός απλά βρίσκεται μπροστά σε μια κοροϊδία και ψευτοδιλήμματα. Εμείς πάντως θα επαναλάβουμε ότι όσο οι πολιτικοί, δε σέβονται τους πολίτες της χώρας και δε σοβαρεύονται, ειδικά αυτή τη δύσκολη στιγμή, όλο και περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες και ο κίνδυνος οι κοινωνικές αντιδράσεις να είναι στο τέλος πραγματικά ανεξέλεγκτες (χωρίς να έχουμε καμία διάθεση να κινδυνολογήσουμε).

http://www.greekfinanceforum.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!