tromaktiko: Δυο λόγια προς τους "συναδέλφους" αστυνομικούς

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Δυο λόγια προς τους "συναδέλφους" αστυνομικούς



ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, είμαι ένας αξιωματικός του στρατού στο βαθμό του λοχαγού και ομολογώ ότι τις περισσότερες φορές σας... δικαιολογούσα για τον τρόπο καταστολής ταραχών στις κατά καιρούς διαδηλώσεις, αλλά μετά τα χθεσινά και προχθεσινά επεισόδια ένιωσα έναν χείμαρρο αγανάκτησης και μίσους για τις πράξεις σας. Αδιαμφισβήτητος μάρτυρας τα διάφορα βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν σε όλο το διαδίκτυο.

ΜΗΠΩΣ ορκιστήκατε σε διαφορετικό όρκο από αυτόν που έδωσα εγώ;

ΜΗΠΩΣ δεν ορκιστήκατε πρώτα «υπακοή στο Σύνταγμα» και μετά υπακοή «εις τους ανωτέρους»;

ΜΗΠΩΣ υπακούοντας στις διαταγές των ανωτέρων σας παραβιάσατε θεμελιώδη άρθρα του συντάγματος κτυπώντας αδιακρίτως αθώους πολίτες επειδή ήθελαν μόνο και μόνο να παραμείνουν ειρηνικά επί της πλατείας Συντάγματος;

ΜΗΠΩΣ νομίζετε ότι έτσι εκτελείτε το καθήκον σας;

ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ;

Θα μπορούσα να δικαιολογήσω τους κατωτέρους αξιωματικούς ότι φοβούνται να μη χάσουν τη δουλειά τους μόνο εάν δεν έδειχναν τόσο ζήλο κατά την «άσκηση των καθηκόντων τους».

Με τίποτα δεν μπορώ να δικαιολογήσω τους καρεκλοκένταυρους ανώτατους αξιωματικούς που πήραν εντολές να καταπνίξουν στο αίμα την συγκέντρωση χιλιάδων αθώων Ελλήνων πολιτών, επειδή 200-300 δωσίλογοι-παρακρατικοι-αναρχικοί ( ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε) δημιουργούσαν επεισόδια. Θα έπρεπε να παραιτηθείτε και όχι να εκτελέσετε αντισυνταγματικές και απάνθρωπες εντολές. Τι έχετε να χάσετε; Μήπως δεν θα πάρετε παχυλή σύνταξη εάν σας διώξουν; ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!