tromaktiko: Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: χτυπάνε το...σαμάρι για να ακούσει ο Γιώργος!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ: χτυπάνε το...σαμάρι για να ακούσει ο Γιώργος!



Το θέμα δεν είναι αν θα ψηφίσουμε το μεσοπρόθεσμο,αυτο θα γίνει αλλα το ζητούμενο ειναι ολα αυτά τα σκληρά μέτρα ποιός θα τα επωμισθεί και...
σε αυτό ο υπουργός έκανε αρκετές υποχώρησεις ωστε να μην αγγίξουν τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους,για παράδειγμα δέχτηκε να παραμείνει το αφορολόγητο ή να μην ισχύσει η εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτή της κίνησης..." .

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 η πρωην υπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή.
Σχολιάζοντας γενικότερα την θυελλώδη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών όπου δεχτηκε τα πυρά των συντρόφων του, κατά μείζονα λόγο ο υπουργός της Οικονομίας Γ.Παπακωνσταντίνου και με αφορμή δημοσιογραφικές εκτιμήσεις ότι έμεσα πολλοί βουλευτές έβαλαν κατά του ίδιου του πρωθυπουργού,η πρωην υπουργός θυμήθηκε την λαϊκή έκφραση "χτυπάνε το σαμάρι...".
Παραδέχτηκε ακόμη οτι θα έπρεπε οι περιστολές να ξεκινήσουν πρώτα απο τον ίδιο το δημόσιο τομέα οπου δαπανώνται τεράστια ποσά για τη λειτουργία εκατοντάδων οργανισμών αμφιβόλου προσφοράς και αποτελεσματικότητας ή ακόμη πολλοί από αυτούς λειτουργούν αγκυλωτικά στην ανάπτυξη παραγωγικών τομέων ανάπτυξης όπως συμβαίνει με τη σημερινή δομή της εταιρίας τουριστικών ακινήτων και την δυσκαμψία αξιοποίησης των ιαματικών πηγών."
http://www.lamiafm1.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!