tromaktiko: Τι έχει στο μυαλό του ο Καρατζαφέρης;

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Τι έχει στο μυαλό του ο Καρατζαφέρης;



Η… μέρα του Γιώργου Καρατζαφέρη τείνει να γίνει το τρέχον 24ωρο, καθώς ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού άνοιξε θέμα...
πρόωρων εκλογών, με την πρόθεσή του να αποσύρει από το Κοινοβούλιο τους βουλευτές του κόμματός του, ζήτησε συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανταποκριθεί, και κατέληξε να συναντάται με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, αφού πρώτα διευκρίνισε ότι… έψαχνε κάποιον συνταγματολόγο, για να λάβει έγκυρες απαντήσεις, ως προς τις θεσμικές επιπτώσεις που θα είχε τυχόν υλοποίηση της… προειδοποίησής του.

Η συνάντηση γίνεται στα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, και ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσήλθε μετά από σχετική παράκληση του Γιώργου Καρατζαφέρη. Θυμίζουμε ότι ο Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. δεν έχει κρύψει τον πολιτικό θαυμασμό του για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, πλέκοντας πολλές φορές το εγκώμιο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, συγκρίνοντάς τον μάλιστα με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος… είναι συνταγματολόγος, και μάλιστα από τους πλέον έγκριτους που διαθέτει η χώρα.
statesmen.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!