tromaktiko: Απαράδεκτος και σε πανικό ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καυτατζογλείου Σταδίου κος Παπαιωάννου Ιωάννης

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Απαράδεκτος και σε πανικό ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Καυτατζογλείου Σταδίου κος Παπαιωάννου Ιωάννης



Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ3 στις 10:00 έγινε μικρή συζήτηση για τα αίτια του δυστυχήματος ηλεκτροπληξίας που έγινε την 1/6/2011 στο βοηθητικό γήπεδο του Καυτατζογλείου Σταδίου που είχε ως αποτέλεσμα να...
βρεθεί στην Εντατική μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο μαθητής Ευστράτιος Ρηγάκης 17 ετών και να μείνει υπό καταστολή και αναλγησία, σε πλήρη μηχανική υποστήριξη για τρεις ημέρες.
Το ευτύχημα είναι ότι σήμερα ο μαθητής ξεπέρασε τον κίνδυνο και είναι καλά.

Στην συζήτηση παρευρέθησαν ο δημοσιογράφος κος Τριανταφυλλίδης και ο Πραγματογνώμονας κος Γκλαβόπουλος Χρήστος ως τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μαθητή.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του βοηθητικού γηπέδου του Καυτατζογλείου Σταδίου προφανώς σαστισμένος και μη έχοντας τη να πει για τα αίτια και τις ευθύνες τους για το συμβάν, αρκέστηκε να πεί ότι ήταν ένα άτυχο περιστατικό και ότι συμπαραστάθηκε στην οικογένεια του παθόντα.

Ντροπή σας κύριε Παπαϊωάννου για την αντιμετώπιση και την στάση που δείξατε στο θέμα, το οποίο είναι τόσο σοβαρό που παρά λίγο να στοιχίσει την ζωή ενός μαθητή 17 χρόνων, που εμπιστεύτηκε τις εγκαταστάσεις του γηπέδου που εσείς έχετε την ευθύνη λειτουργίας για να προετοιμαστεί για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Αν είχατε λίγο τσίπα θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να ζήτησετε ένα μεγάλο συγνώμη από την οικογένεια του μαθητή για την ανευθυνότητά σας.
Περιμένουμε όλοι το πόρισμα του εισαγγελέα ώστε να καθίσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι.

Αλήθεια αν ήταν το δικό σας παιδί στην εντατική κε Παπαϊωάννου και πάλευε για την ζωή του, θα λέγατε ότι είναι ένα ατυχές γεγονός ή θα μιλούσατε για δολοφόνους?
Μάλλον το δεύτερο.!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!