tromaktiko: Η πραγματική νέα μεταπολίτευση, αν θα έρθει, θα έρθει μόνο, από εντελώς νέα πρόσωπα!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Η πραγματική νέα μεταπολίτευση, αν θα έρθει, θα έρθει μόνο, από εντελώς νέα πρόσωπα!



Η πραγματική «παράγκα» της πολιτικής... και η μεγαλειώδης δημοκρατική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Η πραγματική νέα μεταπολίτευση, αν θα έρθει, θα έρθει μόνο, από εντελώς νέα πρόσωπα!
757 δις ευρώ, χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Jacques Delpla.
΄Οπως, στην "παράγκα του ποδοσφαίου", όλοι οι υπεύθυνοι των ομάδων ήταν στο "κόλπο" με ποσοστά επί της κομπίνας, αλλά ο απλός οπαδός του Ολυμπιακού ή του Παναθηναικού κλπ., δεν θέλει να το δει, μόνο και μόνο για ψυχολογικούς λόγους, έτσι και στην πολιτική, οι υπεύθυνοι των κομμάτων και κομματιδίων ήταν στο "κόλπο" με διαφορετικό βαθμό συμμετοχής ο καθένας, αλλά ο απλός ψηφοφόρος της Ν.Δ. του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ και άλλων, δεν θέλει να το δει για ψυχολογικούς και μόνο λόγους!
Είναι όλοι και είμαστε όλοι, συνυπεύθυνοι, με διαφορετικό βαθμό ο καθένας, γιατί λέμε πολλά λόγια, αλλά δεν πράττουμε τίποτα!

«Ιδού η Ρόδος»!
Ζητήστε, επίσημα, τα 757 δις ευρώ, που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα!

757 δις ευρώ, χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο! Jacques Delpla.
Να τα ζητήσει τα 757 δις ευρώ, ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Σαμαράς ο κ. Τσίπρας η κ. Παπαρήγα ξεχωριστά ο καθένας και με δικές του ενέργειες, αν τολμάνε και οι λοιποί αρχηγοί, αντί να κάνουν πώς διαφωνούν, δήθεν, μταξύ μεταξύ τους! Η απάντηση, να τα ζητήσουν οι άλλοι, ή αυτό δεν γίνεται ή δεν θα μας τα δώσουν δεν ισχύει, απλά κοροιδεύουν τους ψηφοφόρους τους και τον εαυτό τους! Ζητήστε τα ή ζητείστε τα και ας μην μας τα δώσουν!
Μεγαλειώδης η συγκέντρωση στο Σύνταγμα, αλλά με «πλατειοτουρισμό» και δήθεν στα λόγια «επαναστατικές εκδρομές», μπύρες και σουβλάκια, δεν γίνεται τίποτα! Το κάθε κόμμα έστησε την μικρή του παράγκα του στο Σύνταγμα και κοροιδεύει τους δικούς του οπαδούς, στο «στημένο» πολιτικό παιγνίδι της «πολιτικής παράγκας»!! Οι ίδιοι πολιτικοί ήταν και πριν και οι ίδιοι ευθύνονται για όλα!
Η βλακεία: Βάζουν τους «παρακρατικούς και μπαχαλάκηδες», οι δήθεν «αγωνιστές του Πολυτεχνείου» να «τσακώνονται» με τα ΜΑΤ, να χτυπανε αθώους διαδηλωτές και να διασύρεται η χώρα! Έτσι για μια ακόμα φορά, αποκαλύπτονται μόνοι τους, μερικοί «αγωνιστές του Πολυτεχνείου», ότι ήταν και τότε με το κράτος ή παρακράτος (λέγε με χαφιέ του Πολυτεχνείου και μετά αγωνιστή)! Σας πήρανε χαμπάρι!
Είναι όλοι συνυπεύθυνοι και είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι, για το σημερινό κατάντημα και όποιος δεν είναι, ας κάνει πράξεις και όχι λόγια!
Να ζητήσει η κυβέρνηση, το καθε κόμμα χωριστά, η Εισαγγελία Αρείου Πάγου (γιατί για την Πρωτοδικών δεν τίθεται θέμα) το ΣΔΟΕ, ο ΔΣΑ, ο Επιθεωρητής Δημοσιας Διοίκησης και ο κάθε απλός πολίτης χωριστά, όχι στα λόγια αλλά εγράφως, με υπομήματα και με αγωγές προς την κυβέρνηση την Εισαγγελία Αρείου Πάγου και προς την Γερμανία, την ΕΕ και τα Διεθνή Διακστήρια:
Τα 757 δις ευρώ, που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό το ποσόν το δήλωσε και ο Jacques Delpla στην εφημερίδα Echos, σύμβουλος του κ. Σαρκοζί και τα προδοτικά ΜΜΕ και τελευταία τα μπλογκ δεν το ανέφεραν καθόλου!
Τα 600 δις από την Ελβετία, Λουξεμβούργο και Κέυμαν νησιά κλπ...
Τα 60 περίπου δις, που μπορεί να αυξήθηκαν κατά 2 δις μετά τις δηλώσεις της επιτρόπου κ. Δαμανάκη Μαρίας.
Τα 110 δις, που δώσανε οι Υπουργοί Οικονομικών συνολικά στους τραπεζίτες δωρεάν δήθεν για ρευστότητα και οι τραπεζίτες τα βγάλανε πάλι στο εξωτερικό.
Τα δις και τρις που έχει παράνομα στην «καβάντζα» των φορολογικών παραδείσων ο κάθε εφοπλιστής ή τραπεζίτης ή πολιτικός και στην συνέχεια ο κάθε κ.Λάτσης Ελβετός υπήκος, θα έρθει να αγοράσει με τα δικά μας λεφτά που του χάρισε το Ελληνικό κράτος τα πετρέλαια την ΔΕΗ κλπ...
Να βγουν έντοκα γραμμάτεια ετήσια, διετή τριετή με επιτόκιο 4-5% και το κράτος θα βρει αμέσως 30 δις, αντί να παρακαλάει την κάθε κ. Μέρκελ!.
Να γίνει πραγματική ανάπτυξη, γιατί δεν μπορούμε να δανειζόμαστε συνεχώς και να τα δίνουμε δωρεάν στους αεριντζήδες τραπεζίτες!
Να γίνει ρύθμιση των δανείων των υπερδανεισμένων πολιτών σε πακέτα και με χαμηλές δόσεις που στο σύνολό τους δεν θα ξεπερνούν το 30% των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη.
Εν μέσω δήθεν ενστάσεων από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και "τζάμπα μαγκιάς" από την αντιπολίτεση, θα ψηφιστεί και το μεσοπρόθεσμο και οποισδήποτε άλλος υποτελής νόμος. Οι "τζάμπα μάγκες" είναι πολλοί, αλλά όταν έρθει η ώρα της ψηφοφορίας όλοι θα ψηφίσουν!. Όποιος διαφωνεί και από όποιο κόμμα, ας κάνει πράξεις τα ανωτέρω. Το σύστημα της "πολιτικής παράγκας", που οικοδομήθηκε μετά την μεταπολίτευση και εξαντλείται σε δήθεν κοκορομαχίες λεκτικές, έχει "καβάντζες", όπως η κ. Έλσα Παπαδημητρίου και άλλοι που υπηρετούν την διαρκή υποταγή της Ελλάδας στους ξένους! Όταν ο κάθε πολιτικός διαβεί τα Ελληνικά σύνορα, πάσχει από "οσφυοκαμψία", λόγω κλίματος δήθεν, ενώ όσο είναι στην Ελλάδα, πουλάει "τζάμπα μαγκιά" στους απονήρευτους ψηφοφόρους του!
Η πραγματική "νέα μεταπολίτευση", αν θα έρθει, θα έρθει μόνο, από εντελώς νέα πρόσωπα, που θα υπηρετούν την έννοια της Ελλάδας και της Δημοκρατίας από ανιδιοτέλεια και μόνο!
Υπάρχει ελπίδα. Αντισταθείτε, έστω μόνοι σας!
Δρ Κουτσούκος Αναστασιος
www.koutsoukos-anastasios.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!